Επέστρεψε στις νίκες ο Θεσπρωτός, 2-0 τον Νέο Αμφίλοχο

Εχασε αλλα παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας ο Νέος Αμφίλοχος
Σε ενα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι στην μάχη για την κορυφή του πρωταθλήματος της Γ ‘ Εθνικής ο Νέος Αμφίλοχος δεν καταφέρε να πιάσει καλή απόδοση στον σγωνιστικό χώρο και να φύγει με ενα θετικό αποτέλεσμα καθώς η εμπειρη ομάδα του Θεσπρωτού στην κατηγορία επικράτησε με 2-0 και σταμάτησε τα σερί νικηφόρα αποτελέσματα και τις πολύ καλές εμφανίσεις για τον Νέο Αμφίλοχο που τελείωσε τον αγώνα με 9 Παίχτες με αποβολές με 2 κίτρινες κάρτες του Κοντογιάννη και Καλοκαίρη.

Το σκόρ ανοιξε πολύ γρήγορα για τον Θεσπρωτό με κοντινό πλασέ μόλις στο 6′ ο Μπλέτσας και το τελικό σκόρ διαμόρφωσε ο Μπίκας στο 31′ με κεφαλιά μέσα απο την περιοχή.

Στο τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Νεου Αμφίλοχου χειροκρότησαν τους 50 και πλέον φιλάθλους που ταξίδεψαν απο την Αμφιλοχία και για μια ακόμη φορά βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας και αυτοι ανταπέδωσαν με ενα ζεστό χειροκρότημα για την προσπάθεια και για την μέχρι τωρα πορεία στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Μπαΐλης (Πρέβεζας)

Βοηθοί: Ντόμαρης-Κέφης (Πρέβεζας)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Παππάς, Κωνσταντίνου Ε., Λαγός, Καρβούνης, Σταυρίδης, Μητσέλος, Κωνσταντίνου Β. (55ο λ.τρ. Γώγος, Τσακανίκας (63ο Ευθυμίου), Φούντζουλας, Μπίκας, Μπλέτσας (75ο Κατσέλης Γ.)

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Μανιάτης, Ρεπετσάς, Καλοκαίρης, Κοκώνης, Μπεκατώρος (58ο Κολοβάκης), Μάλης, Τσιούνης, Ζοτάι (46ο Κούσης), Κοντογιάννης, Τόσκα, Χριστογιάννης (24ο λ.τρ. Νάκας)