Επέστρεψε στις νίκες ο Τηλυκράτης, 3-2 τον Ιωνικό

Την πρώτη του νίκη από τις 5 Νοεμβρίου πανηγύρισε ο Τηλυκράτης, ο οποίος επικράτησε 3-2 του Ιωνικού στο “Πλάτωνας Γρηγόρης” για τη 15η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Super League 2.

Η ομάδα του Φάνη Γκέκα προερχόταν από δύο ισοπαλίες και έξι ήττες, ώσπου σήμερα (21/1) έκανε σεφτέ για το 2024.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 23′ με τον Μπελεβώνη, προτού πάρει τη σκυτάλη ο Γιακουμάκης, ανατρέποντας τα δεδομένα στο 34′ και το 41′.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 44′ με ένα φάουλ του Τόσκα, ώσπου στο 61′ ο Ρίζος έφερε το ματς στα ίσα με φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής και στο 68′ ο Νιφορόπουλος έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

Νωρίτερα, οι φιλοξενούμενοι είχαν προσεγγίσει το 1-3, αλλά το σουτ του Ντάουντα πέρασε άουτ, ενώ στο 89′ ο Τζελέπης απέκρουσε το σουτ του Σαλαζάρ και στις καθυστερήσεις οι αμυνόμενοι έβγαλαν σωτήρια σε κόρνερ, σε μία φάση με πρωταγωνιστή τον Ντάουντα.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Τηλυκράτης ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και ο Ιωνικός γνώρισε την πρώτη του ήττα έπειτα τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Τζελέπης, Μπελεβώνης, Χατζητερζόγλου, Ρίζος, Ζδράβος-Ρίζος, Πέρες, Τέρζι (58′ Τεγούσης), Περιστέρης (46′ Σπανουδάκης), Τόσκα (46′ Ντοναλντόνι), Φοφανά (90′ Κόκκορης), Νιφορόπουλος (85′ Ρουγκάλας).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χριστοδουλής, Ιμεραλιλάι (83′ Δρίτσας), Τασουλής, Τσιριγώτης (73′ Λινάρδος), Οικονομίδης (83′ Σαλίνας), Ντάουντα, Γιακουμάκης, Γκοράνοφ, Σερπέζης (86′ Γκίνι), Σόουζα, Σαλαζάρ.

liganews.gr