Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΣ Πρέβεζα, 2-0 την ΑΕ Μεσολογγίου

Ο Πας Πρέβεζα επέστρεψε στις νίκες μετά από 2,5 περίπου μήνες όταν είχε κερδίσει στην έδρα του τον Τηλυκράτη με σκορ 1-0, για την 6η αγωνιστική.

Από εκεί και έπειτα η ομάδα της Πρέβεζας σημείωσε 6 ισοπαλίες και 2 ήττες με το πρόβλημα του ΠΑΣ Πρέβεζα να εστιάζεται κυρίως στην επίθεση και στο σκοράρισμα.

Η διοίκηση του ΠΑΣ γνώριζε το θέμα και για αυτό τον λόγο πραγματοποίησε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 5 προσθήκες παικτών στο ρόστερ του, προκειμένου να ανακάμψει και να μην αντιμετωπίσει προβλήματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Έτσι φτάσαμε στην 15 αγωνιστική με τον ΠΑΣ να υποδέχεται την ομάδα του Μεσολογγίου, την οποία είχε κερδίσει εκτός έδρας με 1-0 στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μιχάλη Βλάχου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας οι παίκτες του μόνο ένα αποτέλεσμα στο μυαλό τους που δεν ήταν άλλο από τη νίκη.

Από την αρχή οι παίκτες της Πρέβεζας είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσαν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων, προκειμένου να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Λίγο πριν το τέλος το πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΣ έχασε τον Ιασονίδης ο οποίος τραυματίστηκε και την θέση του πήρε ο De Morais.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο 0-0.

Στο ημίχρονο ο Μιχάλης Βλάχος μίλησε στους παίκτες  του σε μια προσπάθεια να τους ‘’ξυπνήσει’’ και να τους τονώσει το ηθικό, κάτι που φάνηκε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να πιέζει προς την εστία του Μεσολογγίου, προκειμένου να ανοίξει το σκορ, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι συνέχεια έβρισκαν τρόπους να απομακρύνουν τους κινδύνους από την εστία τους.

Όμως οι γηπεδούχοι ότι δεν έκανα στα πρώτα 70 λεπτά του παιχνιδιού, το έκαναν μέσα σε 5 λεπτά με δύο από τα νέα του αποκτήματα, στο 71ο ο Βασσάρας και στο 75ο ο Καρακούκης βρήκαν τον δρόμο προς την εστία του Μεσολογγίου, κάνοντας το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι φίλοι του ΠΑΣ Πρέβεζα στο τέλος του αγώνα χειροκρότησαν τους παίκτες της ομάδας, θέλοντας έτσι να τους ευχαριστήσουν για την σπουδαία νίκη, ελπίζοντας ότι οι καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θα συνεχιστούν.

Διαιτητής: Καββαδίας (ΕΠΣ Κέρκυρας)

Βοηθοί: Σκορδίλης – Μίχος (ΕΠΣ Κέρκυρας)

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Καραπιπέρης, Βασιλόπουλος (70′ Κουτσουμπέλας), Λαζανάς, Καρμοκόλιας, Ιασωνίδης (45′ Μπρούνο), Κωτσοβός, Μπατμάς (64′ Σακκάς), Φερεντίνος, Καρακούτης (80′ Σκαμνέλος), Βασσάρας, Παπαδόπουλος.

ΑΕ Μεσολογγίου (Χρήστος Ζαπάντης): Μανιάτης, Πασπαλιάρης (46′ Ζαβιτσάνος), Κολοβάκης (85′ Μπινιάρος), Παναγιωτόπουλος Π., Ντζιμάνης (89′ Μάντης), Χριστογιάννης, Πιστιόλης, Λίτσος, Γεωργούσης, Παναγιωτόπουλος Κ., Τσιαντής (64′ Λούζι).