Επίσκεψη της ΑΕ Καραϊσκάκης στο ΚΔΗΦ «Αγία Θεοδώρα» (pics)

Το ΚΔΗΦ (Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας) «Αγία Θεοδώρα» στο Πουρνάρι – Πέτα Άρτας είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το πρωί της Τετάρτης αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Σωκράτης Ευαγγέλου, Παντελής Θεολόγου, Δημήτρης Κυριάκης και Ηλίας Μέλκας, συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Άρτας, Χαράλαμπο Μπίζα, στον οποίο πρόσφεραν ως αναμνηστικό της επίσκεψης το κασκόλ της ομάδας.

Ο κ. Μπίζας αναφέρθηκε στη λειτουργία του ΚΔΗΦ «Αγία Θεοδώρα» και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ τόνισε τον σκοπό του προγράμματος, που είναι επικεντρωμένος στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ατόμων του Κέντρου, βάσει συγκεκριμένων προγραμμάτων εκπαίδευσης. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είδαν από κοντά όλες τις αίθουσες που φιλοξενούν τα άτομα του προγράμματος, μίλησαν μαζί τους και μοίρασαν αναμνηστικά καπέλα της ΠΑΕ Καραϊσκάκης.

Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ευχαριστεί τον Σύλλογο και τον πρόεδρό του κ. Χαράλαμπο Μπίζα για τη φιλοξενία στο Κέντρο και για τις όμορφες στιγμές που έζησαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.