Επίσκεψη της ΑΕ Καραϊσκάκης στο 3ο Λύκειο – Γυμνάσιο Άρτας (pics)

Την δεύτερη επίσκεψή τους σε σχολείο της Άρτας πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας.
Οι παίκτες της ομάδας μας, Τάσος Δημητριάδης, Παντελής Θεολόγου, Στέλιος Μακρίδης, Νίκος Παπανίκου και Χάρης Ραχιώτης επισκέφτηκαν το 3ο Λύκειο-Γυμνάσιο Άρτας, όπου είχαν τη χαρά να γνωριστούν με τους καθηγητές και τους μαθητές του σχολείου. Την αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας υποδέχτηκε ο υποδιευθυντής του Λυκείου, Σωτήρης Λιάχνης, στον οποίο προσφέρθηκε ως δώρο της επίσκεψης το κασκόλ της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας. Οι ποδοσφαιριστές μας συνομίλησαν με τον κ. Λιάχνη, ενώ συναντήθηκαν και με την διευθύντρια του Γυμνασίου, κ. Κατερίνα Τσίτσικα. «Παρών» στη συνάντηση-συζήτηση ήταν η γυμνάστρια, Ιωάννα Μαυρογιώργου, ο γυμναστής, Γιώργο Πετανίτη, καθώς και οι καθηγητές, Αποστόλης Κόρδας, Δημήτρης Κουλτούκης, Βασίλης Βασιλούδης, Γιώργος Βασιλάκης και Σπύρος Τσίκος. Οι ποδοσφαιριστές μας υπέγραψαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές του σχολείου και μοίρασαν αφίσες της ομάδας.
Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης ευχαριστεί τον υποδιευθυντή του 3ου Λυκείου, Σωτήρη Λιάχνη και την διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου, Κατερίνα Τσίτσικα, για την φιλοξενία στο χώρο του σχολείου.
Η επόμενη συνάντησή μας στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας!