Επιστολή του πρώην Πρόεδρου του Κεραυνού Θοδωρή Πανούση

Με την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου κλείνει ένας κύκλος έξι ποδοσφαιρικών-παραγοντικών χρόνων.

Από τη θέση του προέδρου έξι συναπτά έτη είχα στο πλευρό μου ανθρώπους πραγματικούς αγωνιστές του τοπικού ποδοσφαίρου με όρεξη και ανοιχτό μυαλό σε οποιαδήποτε πρόταση και αν εισήχθη στο Δ.Σ.

Έξι χρόνια με πλούσια και έντονα συναισθήματα, με όμορφες και άσχημες στιγμές που μας έκαναν πιο δυνατούς, πιο ώριμους απέναντι στις αντιξοότητες της γηπεδικής αλλά και εξωγηπεδικής ζωής.Γνωρίσαμε και γνωριστήκαμε με ανθρώπους του ποδοσφαιρικού και γενικότερα του αθλητικού κόσμου βλέποντας από άλλο πρίσμα τα προβλήματα και τις ανάγκες του αθλητισμού. Προσπαθήσαμε ακόμη,να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στην επίλυση κοινωνικών ζητημάτων, διοργανωνοντας αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Έξι χρόνια ήμασταν εκεί για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση για τον σύλλογο.

Δεν αποποιηθήκαμε ποτέ τα λάθη που –σίγουρα-έγιναν, ζητώντας συγγνώμη για αυτά όσες φορές χρειάστηκε.Για τον λόγο αυτό, με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να ζητήσουμε και επίσημα συγγνώμη από το σωματείο του Οδυσσέα Νυδρίου. Δεν ήμασταν ποτέ αυτής της λογικής όμως υπάρχουν φορές που η ανάγκη σε φέρνει σε λάθος θέση.

Οι ευχαριστίες για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια έχουν πολλούς αποδέκτες.

Πρώτα τον κόσμο-φίλαθλο και μη- της περιοχής για την αμέριστη συμπαράσταση του ακόμα και στα πολύ δύσκολα της τελευταίας ποδοσφαιρικής χρονιάς, τους χορηγούς της ομάδας απ’όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έπειτα τους προπονητές που ανέλαβαν όλα αυτά τα χρόνια την ανδρική ομάδα βάζοντας ο καθένας την σφραγίδα του στο αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό προφίλ του συλλόγου (Ανδριανός Παπαδήμας, Κολιός Αντώνης και Μιχάλης Λαινάς), τους προπονητές των υποδομών (Πάντος Δημήτριος, Κολιός Αντώνης,Μιχάλης Λαινάς,Σάκκος Χρηστος) και τους προπονητές του γυναικείου τμήματος (Φέκκα Κώστα, Γκίζα Δημήτρη).

Ακόμη τους ανθρώπους που με τη βοήθεια τους ξεπερνιόταν τα όποια προβλήματα εμφανίζονταν.Ιδιαίτερα ευχαριστήρια προς τη Λάμπρου Χριστίνα και τον Μιμίδη Δημήτρη για τη συνεχή υποστήριξή τους.

Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές-ποδοσφαιρίστριες του ανδρικού, γυναικείου και παιδικού τμήματος οι οποιοί αποτελούσαν τους πυλώνες του συλλόγου και ορισμένοι από αυτούς αναγκάζονταν να διανύσουν μικρές ή μεγάλες αποστάσεις για να συνδράμουν στην εύρυθμη λειτουργία και αξιόλογη παρουσία της ομάδας από τα τοπικά γήπεδα της Ε.Π.Σ. έως τα γήπεδα της Βόρειας και Δυτικής Ελλάδας. Νοιώσαμε υπερήφανοι βλέποντας κάποιους, μετά την παρουσία τους στην ομάδα, να μεταπηδούν σε ανώτερες κατηγορίες και κάποιες να δοκιμάζονται με το εθνόσημο για την επιλογή τους στην Εθνική Κορασίδων.

Ευχαριστούμε τα σωματεία με τα οποία ήρθαμε αντιμέτωποι όλα αυτά τα χρόνια,με αρκετά εξ αυτών συνάφθηκαν αδελφικές σχέσεις

Τέλος ,την Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας μαζί με τους οποίους προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα λιθαράκι στην εξέλιξη του τοπικού ποδοσφαίρου.

Η αποχώρηση δεν σημαίνει αδιαφορία για την εξέλιξη του συλλόγου καθώς θα εξακολουθήσουμε να βοηθάμε με κάθε τρόπο για να συνεχίζει να γράφει ο σύλλογος ιστορία για πολλά χρόνια ακόμα στον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής.

Με δεδομένο τους δύσκολους καιρούς που έρχονται για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα, ευχόμαστε στο νέο συμβούλιο καλή δύναμη, καλά αποτελέσματα και υλοποίηση των στόχων του.

Πανούσης Θεόδωρος,
Απερχόμενος Πρόεδρος Α.Π.Σ. Κεραυνού Θεσπρωτικού