Επιστρέφει ο Καραϊσκάκης

Παρασκευή και 13 ήταν η τελευταία προπόνηση της ομάδας υπό τον Γιώργο Πετράκη.

Η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού μας πρόλαβε ο κορωνοιός. Τα μέτρα για τη διακοπή των πρωταθλημάτων αναγγέλθηκαν από την Κυβέρνηση, και η ποδοσφαιρική ζωή σταμάτησε στην Άρτα, σ’ όλη την Ελλάδα και μέσα σε λίγες μέρες η μπάλα σταμάτησε να κυλά στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Η σταδιακή επανεκκίνηση σε πολλούς τομείς της ζωής δημιούργησε υψηλές προσδοκίες στους επενδυτές του ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα η μπάλα να είναι έτοιμη να ξανακυλήσει στα γήπεδα της χώρας

Ύστερα απο τις δυο τηλεδιασκέψεις – Τρίτη και Τετάρτη – με τους ομολόγους του και το κοινό αίτημα προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού για ομαδικές προπονήσεις, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Καραϊσκάκης, Νίκος Καγιούλης, άναψε το πράσινο φώς στην οικογένεια της ομάδας για το αντάμωμα στην Άρτα.

Με εντολή του ομογενή επιχειρηματία ο γενικός αρχηγός, Αντώνης Κασδοβασίλης ενημέρωσε ξεχωριστά τον προπονητή, τα μέλη τεχνικού επιτελείου, τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ, καθώς επίσης και το υπόλοιπο staff, πως την Παρασκευή πρέπει όλοι να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων. Μία ημέρα νωρίτερα, θα βρεθούν στην πόλη και τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο Στέλιο Μπέκα, για την πρώτη σύσκεψη.

Πρόθεση της ΠΑΕ είναι το Σαββατοκύριακο όλο το δυναμικό της ομάδας, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, να κάνει το πρώτο τεστ, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Υγείας της ΓΓΑ και τη Δευτέρα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την έγκριση, έως τότε των ομαδικών προπονήσεων από την Πολιτεία, ο coach Πετράκης να προπονήσει την ομάδα. Οι προπονήσεις θα αφορούν αρχικά την επαναφορά της φυσική κατάστασης, την ενδυνάμωση και τη βελτίωση ατομικής τεχνικής, μετά από διακοπή περίπου εβδομήντα (70) ημερών.

Στην ΠΑΕ εξάλλου, κοινοποιήθηκε σήμερα από τη διοργανώτρια αρχή, πως ο αθλητίατρος Αντώνης Λεμονής, θα είναι ο Υγειονομικός Υπεύθυνος της SL2, ο οποίος και θα συνεργάζεται καθημερινά για την τήρηση του πρωτοκόλλου Υγείας με τους ομολόγους του στις ΠΑΕ. Υγειονομικός υπεύθυνος της ΠΑΕ θα οριστεί, ο Ιατρός της ομάδας ορθοπεδικός, Dr Χρήστος Χριστογιάννης.

Η πόλη λοιπόν δείχνει έτοιμη να υποδεχθεί τους παίκτες του Καραϊσκάκη, και να ζήσει ξανά όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές στη SL2.