Επιστροφή στις νίκες για ΠΑΣ Αχέρων, 2-0 την ΑΕ Λευκίμμης

Ο ΠΑΣ Αχέρων επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-0 της ΑΕ Λευκίμμης, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Η ομάδα του Χρήστου Τζίμα, παίζοντας αποφασιστικά, μυαλωμένα και ουσιαστικά, πήρε πολύτιμη ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, που παραμένει δύσκολη. Ταυτόχρονα έδωσε μεγάλη χαρά στους φίλους του, τόσο για τη νίκη, όσο και για την εμφάνιση.

Τελικά η νίκη με 2-0 σε βάρος της φιλόδοξης ΑΕ Λευκίμμης, ήρθε απόλυτα δίκαια και πανηγυρίστηκε έντονα μετά από ένα όμορφο ματς.

Ο ΠΑΣ Αχέρων στο 24ο λεπτό κέρδισε πέναλτι όταν ο Λέτσος ανέτρεψε τον Νικολάου. Ο Βασιλείου ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ευστόχησε νικώντας τον Λέτσο.

Στο 74΄ ο Μιχάλης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά η μπάλα στο χέρι του Παπαδόπουλου και ο κ. Κωστούλας έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Μιχάλης ανέλαβε την εκτέλεση ο Λέτσος απέκρουσε, αλλά ο Γούλας πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 84΄ σουτ του Τσόφλιου στο οριζόντιο δοκάρι του Ραχιώτη.

Οι φιλοξενούμενοι τέλειωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λέτσου στο 90΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής: Κωστούλας (Άρτας)

Βοηθοί: Μάνος-Νούσιας (Άρτας)

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Χρήστος Τζίμας): Ραχιώτης, Ζδράβος, Τζίμας, Φράγκος, Πάνος, Κώστας (58΄ Χρηστογιάννης), Βασιλείου (63΄ Αναστασίου), Κούσης, Βασιλειάδης (82΄ Λουκούμης), Νικολάου (71΄ Μιχάλης), Γούλας.

ΑΕ Λευκίμμης (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Λέτσος, Παπαδόπουλος, Λίμα, Κάντας (46΄ Γαστεράτος), Παπαδόπουλος, Κιοσές, Κιπτίου, Μητσόπουλος, Τσόφλιος, Τσεβανέδης (90΄+ Παναγιωτίδης), Kamara (76΄Λεπενιώτης).