Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση Άρτας

Η Αναγέννηση Άρτας επικράτησε με 3-1 του Βατανιακού, στο γήπεδο Βατάν, για την 31η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 21’ με τον Ανανιάδης Δ. Αμεση ήταν η αντίδραση της Αναγέννησης, όταν στο 23’ ισοφάρισε με τον Κορομηλά. Ωραία προσπάθεια του Ζυγκερίδη, που έβγαλε τον Κορομηλά σε θέση για γκολ, και εκείνος νίκησε τον Τσιλεγκερίδη, για το 1-1. Η ομάδα της Αρτας στο 38’ έφτασε στο 1-2. Ο Κορομηλάς μετά το γκολ του, κέρδισε πέναλτι, με τον Μπεκατώρο από την άσπρη βούλα να πετυχαίνει την ολική ανατροπή, βάζοντας μπροστά στο σκορ την Αναγέννηση. Η ομάδα της Αρτας στο 53’ έκανε το 1-3. Ο Φερεντίνος με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής, γράφει το 1-3.

Σκόρερ: Ανανιάδης Δ. (21’) – Κορομηλάς (23’), Μπεκατώρος (38’ πεν.), Φερεντίνος (53’)

Βατανιακός (Γ. Ποτουρίδης): Τσιλεγκερίδης, Σαμανίδης, Μάλα, Γκαρατζιάς, Ανανιάδης Χ., Δημητρίου, Φιρινίδης Χ., Ανανιάδης Δ., Μιχαηλίδης, Ντόσης, Μητράκας. Επαιξαν και οι Χατζαρίδης, Μιτακίδης.

Αναγέννηση Αρτας (Τζιάρρας): Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Γιαλεδάκης (34’ λ.τρ. Πλαστουργός), Κυριάκης (46’ Πάνος), Ζυγκερίδης, Κορομηλάς (71’ Παύλου), Φερεντίνος, Μανιώτης (85’ Τζουμάκας), Θεοδωράκης (71’ Μουσιωτίτσας).

πηγή: liganews.gr