Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση Άρτας, 1-0 τον Παμβουπρασιακό

Η Αναγέννηση Άρτας πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Παμβουπρασιακό για τον 4ο Όμιλο, παίρνοντας τεράστια βαθμολογική ανάσα.

Η ομάδα της Άρτας έκανε γκολ την πρώτη της τελική με τον Ντε Μόρα στο 6ο μόλις λεπτό μετά από φάουλ του Αναστασιάδη, που πέρασε στο δεύτερο δοκάρι. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν και στο 20ο λεπτό, από πάσα του Σακελλαρόπουλου, ο Λαθύρης σούταρε διαγώνια, ελάχιστα άουτ, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση, γυριστό σουτ του Μπίσα μέσα από την περιοχή, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 49ο λεπτό, με τον Τσελά να κόβει σωτήρια πριν βγει σε θέση τετ α τετ, ο αντίπαλός του. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία και στη συνέχεια, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Η Αναγέννηση βρήκε φάση για να τελειώσει το ματς, στο 77ο λεπτό, με τον Μπότσαρη να σπαταλά μεγάλη ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για τελευταία φορά στο 87ο λεπτό, με τον Παπασπηλιόπουλο. Το 1-0 έμεινε ως το τέλος με την Αναγέννηση να πανηγυρίζει μια σημαντική νίκη.

Αναγέννηση Άρτας (Νταλάκας) : Μπακόλας, Μυσιούδης (46′ Τσελά), Κωστάκης, Σχισμένος, Παπαρούνης, Γούλας, Ντε Μόρα (78′ Τσιλιγιάννης), Μανιώτης, Παπακίτσος Αλ. (61′ Σκανδάλης), Αναστασιάδης (71′ Παπακίτσος Δ.), Μπότσαρης

Παμβουπρασιακός (Παρασκευόπουλος) : Τσεκούρας, Λιόσης, Νικολακόπουλος, Παπασπηλιόπουλος (87′ Πλαστουργός), Σακελαρόπουλος, Φερεκίδης (52′ Πλαστουργός Δ.), Μπίσα, Καφετζής, Βασιλόπουλος, Πύρρης (68′ Θεοδωρόπουλος), Λαθύρης

πηγή: liganews.gr