Επιστροφή στις νίκες για την Παναχαϊκή

Επιστροφή στις νίκες για την Παναχαϊκή, η οποία έπαιξε όσο χρειάστηκε και επικράτησε με 1-0 στο «Κώστας Δαβουρλής» του Αίαντα Γαστούνης.

Το συγκρότημα του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς μπήκε καλύτερα στον αγώνα και στο 17΄ έφτασε κοντά στο γκολ, η κεφαλιά όμως του Μπουρλάκη μετά από φάουλ του Χαντί σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Λαδά. Δευτερόλεπτα μετά, ο Στασινόπουλος με προβολή δε λάθεψε και έκανε το 1-0. Η Παναχαϊκή στο 32′ άγγιξε και το δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Παπαχρονόπουλου έδιωξε σε κόρνερ ο Λαδάς. Στο 44΄ η Παναχαϊκή έχασε νέα σημαντική ευκαιρία με τον Καρακλάγιτς. Η ομάδα της Ηλείας απείλησε με τον Σταθάτο στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή ήταν και η μοναδική της τελική. Στο 75΄ οι Αχαιοί ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπουρλάκη, με τον διαιτητή του αγώνα Καζανά να δείχνει “παίζετε”.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζελ. Καλάιτζιτς): Αθανασόπουλος, Πολίτης (84′ Γούλας), Στασινόπουλος (75′ Κόκας), Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Τεγούσης, Παπαχρονόπουλος (58′ Κωνσταντακόπουλος), Μπουρλάκης (84΄Μικελάτος), Καρακλάιτς (58′ Αλεξόπουλος), Χαντί, Κυβελίδης

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ (Αλ. Γαβριλόπουλος): Λαδάς, Ρίλντι, Βατσής (19′ λ.τ. Μπουρδέκας), Δούλος, Στανής, Ρούνης (46′ Κατελούζος), Τσακοπιάκος, Ντελγκάδο, Ριτσιούλι (88΄Παπαχριστόπουλος), Σταθάτος, Βράπι.

πηγή: liganews.gr