Επιστροφή στις νίκες για τον Φιλαθλητικό – Κέρδισε με 3-0 το Αιγάλεω

Η ομάδα βόλεΐ γυναικών του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 13η αγωνιστική, επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας το Αιγάλεω με 3-0 στα σετ, το απόγευμα της Τετάρτης στο ΔΑΚ Πρέβεζας.

Η ομάδα της Πρέβεζας ξεκίνησε μουδιασμένα το πρώτο σετ, δίνοντας το δικαίωμα στις φιλοξενούμενες να πιέζουν και να βρίσκονται κοντά στο σκορ, ωστόσο ο Φιλαθλητικός κέρδισε με 26-24.

Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου, βρήκαν τα πατήματά τους και χωρίς κανένα πρόβλημα το κέρδισαν με 25-19.

Στο τρίτο σετ ο Φιλαθλητικός συνέχισε το εξαιρετικό του παιχνίδι και κατάφερε να το κερδίσει και αυτό με 25-20.

‘’Είμαστε μια νέα ομάδα, ήρθαν κορίτσια τον Ιανουάριο και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και να παραμείνουμε στους στόχους μας’’ δήλωσε ο προπονητής του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας Πέτρος Παπαδόπουλος, μιλώντας στην κάμερα του Filathlitikos Live TV και συνέχισε: ‘’Έχουμε δύο ακόμη δύσκολα παιχνίδια, με την Ελπίς εκτός και τον Πορφύρα εντός. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Πιστεύω ότι θα είμαστε μέσα στους στόχους μας’’.

Σετ: 26-24, 25-19, 25-20

Φ.Γ.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Μητροπούλου, Μπαχλαβά, Αούραμτσικ, Μέλου, Μερκούρη, Κουκά / Κοσμίδου (λ), Φαρίας, Πεπονη.

Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ (Αγγελική Αντωνιάδη): Αφροδίτη, Γουίλιαμσον, Χατζηαντώνη, Γκέκοβιτς, Μπούκουρα, Δρέμπελα, Παγωμένου, Ραζνάτοβιτς / Μάρκου (λ), Καλαματιανού, Λουκά, Γεωργιάδου, Σκαλίτσου.