Επιστροφή στις νίκες (1-2)

Με γκολ στο 80’ η Α.Ε. Καραϊσκάκης έκανε την ανατροπή επί του Διαγόρα Σεβαστής και έφυγε με το «τρίποντο» από το γήπεδο του Βατανιακού. 

Τι κι αν δέχτηκε γκολ πρώτη, η Αρτινή ομάδα, κατάφερε να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του δευτέρου μέρους και εν τέλει να σκοράρει το νικητήριο γκολ προς τα τέλη του παιχνιδιού. Έτσι, άφησε πίσω της την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ενώ αντίθετα, ο Διαγόρας επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα, έπειτα από δύο αγωνιστικές.

Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου ευτύχισε να ανοίξει σκορ, όταν μετά από σέντρα του ο Αβραμίδης βρήκε τον Μυλωνά, ο όποιος με τη σειρά του πάσαρε στον Καράμπελα, με τον τελευταίο να βρίσκει δίχτυα για το 1-0 στο 17’. Στο 36’ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Κουσίδη, ο οποίος με όμορφο πλασέ ισοφάρισε και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με το σκορ να είναι 1-1.

Το συγκρότημα του Νίκου Θεοδοσιάδη μπήκε δυνατά και στο 47’ θα μπορούσε κάλλιστα να φέρει «τούμπα» το ματς. Ο Χαρτσιάς μετά από πολύ καλή ατομική ενέργεια εξαπέλυσε το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει στα σώματα και να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι. Ό,τι δεν έγινε τότε, έγινε στο 80’, καθώς έπειτα από μπαλιά του Μπεκατώρου ο Ευαγγέλου πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καραϊσκάκης θα μπορούσε να τριπλασιάσει τα τέρματά του, ωστόσο, το σουτ του Γυφτοκώστα απομάκρυνε στη γραμμή ο Σκλιοπίδης, αποσοβώντας τον κίνδυνο.

Σκόρερ: 17’ Καράμπελας – 36’ Κουσίδης,80’ Ευαγγέλου

 

Κόκκινη:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ (Κώστας Παπαδόπουλος): Αλυσσανδράτος, Σκλιοπίδης, Αβραμίδης, Δημητρίου, Τερζής (82’ Κούκουλας), Καρατζάογλου (68’ Δημητρουλόπουλος), Κατσιαμήτας (57’ Δεμηρτζόγλου), Μίχος, Μυλωνάς, Γεωργίου, Καράμπελας.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Ανδρούτσος, Παπανίκου, Βελέτης, Αβραμίδης (46’ Κόλινς), Καραγιανίδης, Μπεκατώρος, Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας, Κουσίδης, Ζυγκερίδης (63’ Ευαγγέλου).

Διαιτητής:  Γρατσάνης(Τρικάλων)

Βοηθοί: Κωτούλας (Τρικάλων), Τακόπουλος (Καρδίτσας)

πηγή: liganews.gr