ΕΠΣ Άρτας: Με παρόντες όλες τις ομάδες έγινε η Γενική Συνέλευση

Με 32 ομάδες παρόντες, τις περισσότερες από κάθε άλλη φορά έγινε σήμερα το απόγευμα η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Άρτας. Η αίθουσα στις Κεραμάτες ήταν κυριολεκτικά κατάμεστη και το παρόν έδωσαν όλες οι ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος, είτε μέσο τον προέδρων τους είτε μέσο των εκπροσώπων τους.

Ο πρόεδρος στην εισήγησή του, μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο η υπόθεση της ανακατασκευής του γηπέδου της Ένωσης μέσω προγράμματος.

Στα τυπικά φέτος ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία ο διοικητικός αλλά και ο οικονομικός απολογισμός, όπως και ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς. Για διάφορα θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Ένωσης φέτος τοποθετήθηκαν οι κύριοι Γρηγορίου, Δράκος και Καρίνος ανάβοντας όχι όμως για πολύ τις συζητήσεις για τη λειτουργία της Ένωσης.

Το κακό όμως κλίμα που υπάρχει στο Δ.Σ., φάνηκε όταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθανάσιος Τρομπούκης ζήτησε από το σώμα να αποφασίσει για το τη στάση θα κρατήσουν αλλά και τι θα ψηφίσουν αυτός και οι δύο εκπρόσωποι της ΕΠΣ Άρτας στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Εκεί υπήρξαν διαφωνίες και από μέλη του Δ.Σ. για το αν μπορεί το σώμα να λάβει μια τέτοια απόφαση. Τελικά μετά τη λήξη της συνέλευσης και όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος θα γινόταν έκτακτο Δ.Σ. για το συγκεκριμένο θέμα.