ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Πρωταθλήτρια για 14η φόρα η ΑΕ Μεσολογγίου!

Νίκη με 4-1 για την ΑΕΜ επί του Αμβρακικού Λουτρού για την 5η και τελευταία αγωνιστική των play – offs, με τους κανονιέρηδες να κατακτούν για 14η φορά το πρωτάθλημα της Α΄κατηγοριας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Καλύτεροι και πιο ουσιαστικοί καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 26΄μετα από σέντρα του Κράνη στο δεύτερο δοκάρι ο Μιχαλόπουλος με κεφάλια θα κάνει το 1-0.

Λίγο πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για τον ημίχρονο η ΑΕΜ θα σημειώσει και δεύτερο τέρμα με τον συνήθη ύποπτο Κώστα Πιστιόλη. Μια ακόμα ασιστ του Κράνη στο παιχνίδι, με τον Πιστιόλη από πλάγια δεξιά να κάνει το σουτ στο 42΄και να κάνει το 2-0, που θα είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Γκολ με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος για τους κανονιέρηδες, με τον Κράνη από δημιουργό στα δυο πρώτα γκολ της ομάδας του να γίνεται ο εκτελεστής. Ο Δουλιώτης θα παίξει γρήγορα τη μπάλα με τα χέρια βρίσκοντας στη μεσαία γραμμή τον Μιχαλόπουλο, πάσα στον κενό χώρο του τελευταίου με αποδέκτη τον Κράνη ο οποίος θα περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο αλλά και τον Ζέρβα και με πλασέ θα κάνει το 3-0.

Στο 65΄οι φιλοξενούμενοι από στημένη μπάλα θα μειώσουν το σκορ. Εκτέλεση φάουλ στην περιοχή από δεξιά του Γώγα, προβολή του Βαγγέλη Κοκώνη με τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Δουλιώτη και 3-1.

Το τελικό 4-1 θα διαμορφώσει στο 73΄με εκτέλεση πέναλτι ο Χαλαζιάς, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Πιστιόλης σε ανατροπή του στην περιοχή από το Ζέρβα.

Αρκετός ο κόσμος που βρέθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου ώστε να παρακολουθήσει την σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Τάκος και Βλαχοδήμος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ | (Ανδρεας Καλαβριζιώτης) Δουλιώτης, Παλιάτσας (83΄Νικολόπουλος), Ζαβιτσάνος, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πιστιόλης (83΄Κουφός), Χαλαζιάς, Κράνης (77΄Βαρούχος), Μιχαλόπουλος (83΄Καλύβας), Αθανασόπουλος (71΄Τριφιάτης).

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ | (Νίκος Μιμηγιάννης) Ζέρβας, Μπαλάφας, Φονιάς, Κοκώνης Ε., Μπαλαδήμας, Αριστόπουλος, Παγώνης, Γώγα, Κοκώνης Σ., Καμμένος (77΄Δημαράς), Μακρυπίδης ( 81΄Γιώτης).

πηγή: aitosports.gr