ΕΠΣ Ηπείρου: Κυπελλούχος η Θύελλα Κατσικάς

Κυπελλούχος ΕΠΣΗΠ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε η Θύελλα Κατσικάς, επικρατώντας με 5-2 της Θύελλας Ελεούσας στον τελικό, που διεξήχθη το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες».

Η Θύελλα Κατσικάς, που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, ήταν σαφώς ανώτερη και κατάφερε να προηγηθεί με 5-0 στο ημίχρονο. Το 1-0 έκανε μόλις στο 6’ ο Τουρμούσογλου με κεφαλιά μετά από σέντρα του Εμβραΐζογλου, ενώ τα τέρματα διπλασίασε στο 19’ ο Σκανδάλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Παππάς.

Τον δείκτη του σκορ σε 3-0 ανέβασε στο 32’ ο Βασιλάκης με κεφαλιά στη μικρή περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Εμβραΐζογλου, με τον Σκανδάλη να κάνει το 4-0 τέσσερα λεπτά αργότερα, ξανά από την άσπρη βούλα, μετά από πέναλτι σε χέρι του Νάσιου.

Το πέμπτο γκολ για την Κατσικά σημείωσε στο 40’ με κεφαλιά ο Παππάς, που βγήκε ωραία στην πλάτη της άμυνας μετά τη σέντρα του Κωσταμένα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα Κατσικάς έδωσε χώρο στη Θύελλα Ελεούσας, που μείωσε σε 5-1 στο 70’ με κοντινή προβολή του Τσάγκα και το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Γεωλδάσης με πλασέ από κοντινή απόσταση στο 87’.

Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Μωυσιάδης- Θανασιάς)
Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Θεμελής, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Ντόντης (61’ Πολυχρόνης), Βασιλάκης, Πότσης (72′ Πάκος), Σκανδάλης, Εμβραΐζογλου (61’ Ρίζος), Παππάς Α.(61’ Γούλας), Κωσταμένας, Τουρμούσογλου (72′ Τουρμούσογλου).
Θύελλα Ελεούσας (Ανέστης Ζώης): Κόττικας, Μαρμούτας, Νάσιος, Μαλάτος, Παληοχώρης (46’ Πασχάλης), Μουχάνης, Παπαρούνας Θ (46’ Παπαρούνας Στ), Κεφάλας (46’ Κεφάλας), Νούγιας (77’ Έξαρχος), Βελτσίστας (77’ Γεωλδάσης), Μπουκουβάλας.

πηγή: agon.gr