ΕΠΣ Ηπείρου: Πρωταθλήτρια η Θύελλα Ελεούσας

Ήταν στην κορυφή από την αρχή της χρονιάς, δεν έχασε την πρώτη θέση σε καμία στροφή του πρωταθλήματος. Η Θύελλα Ελεούσας δίκαια πανηγυρίζει από χθες μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος τον τίτλο της πρωταθλήτριας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.
Το πρώτο βήμα και ο πρώτος στόχος που είχαν θέσει το καλοκαίρι διοίκηση, προπονητής και παίκτες επιτεύχθηκε.
Απομένουν ακόμη τρία βήματα και αυτά ξεκινάνε από την ερχόμενη Τετάρτη όπου θα διεκδικήσει για δεύτερη χρονιά το Κύπελλο ερασιτεχνών με αντίπαλο την Κατσικά, να πάρει αήττητη το πρωτάθλημα (υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική την Κόνιτσα) έχοντας μόνο τρεις ισοπαλίες και τέλος μέσω των αγώνων μπαράζ να ανέβει στη Γ΄ Εθνική.
Ο χθεσινός αγώνας με την Ανατολή «καθάρισε» νωρίς αφού μέσα σε μισή ώρα η Ελεούσα είχε κάνει το 4-1 οπότε το υπόλοιπο του αγώνα ήταν μια τυπική διαδικασία και όλοι περίμεναν το σφύριγμα της λήξης για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Τα δύο πρώτα γκολ για την ομάδα του Ανέστη Ζώη πέτυχαν στο 7΄ο Τσουμάνης, στο 10΄ο Βελτσίστας.
Μείωσε προσωρινά σε 2-1 η Ανατολή στο 14΄με κεφαλιά του Πάνου, ωστόσο στη συνέχεια η Θύελλα με τους Νούγια (20’) και Μαλλάτο (30’) έκανε το 4-1.
Η Ανατολή στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κοσυφαρίνη, ωστόσο ο Τασιούλας που ανέλαβε την εκτέλεση του έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Αρχοντάκη.
Διαιτησία: Νέος (Τσάντας-Διαμάντης).
Θύελλα Ελεούσας: Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Παληοχώρης, Νάσιος, Μαλλάτος, Τσουμάνης, Μουχάνης (81’ Τζίμας), Τσάγκας (61’ Κεφάλας), Νούγιας (73’ Παπαρούνας), Μπουκουβάλας, Βελτσίστας (81’ Γεωλδάδης).
Ανατολή: Διαμάντης (46’ Χάιδος), Σαούγκος, Διαμαντόπουλος (46’ Κουλούρης), Σαπλαούρας (46’ Γκόγκος), Πάνος, Σχισμένος, Μίνης, Ηλίας (46’ Κιούρκας), Τασιούλας, Ορφανός (46’ Κοσυφαρίνης), Ακούλλι.
Χρήστος Καλύβας