ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Σχολή επανεξέτασης UEFA C και Σχολή UEFA D

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη λειτουργία Σχολής επανεξέτασης UEFA C στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας το χρονικό διάστημα 24/6 – 06/7/2019. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να αποστείλουν ηλεκτρονικά τη σχετική φόρμα (https://www.epo.gr/media/files/EKPAIDEYTIKO_SYMBOYLIO/EGGRAFA_PROPONITON/aithsi_epanexetashs_new.pdf) στη διεύθυνση proponites@epo.gr έως τις 6/6/2019.

Οι υποψήφιοι προπονητές οφείλουν να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση στο Τμήμα Εκπαίδευσης & Μητρώου Προπονητών Ε.Π.Ο. (email: proponites@epo.gr). Μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων τα ονόματα των επιλεγέντων προπονητών αναρτώνται στο site της ΕΠΟ.

Οι επιλεγέντες προπονητές οφείλουν εντός πέντε (5) ημερών από την ανάρτηση των ονομάτων να καταθέσουν το παράβολο επανεξέτασης στο λογαριασμό της Ένωσης, άλλως θα αντικαθίστανται από επιλαχόντες υποψηφίους. Οι λεπτομέρειες για τη θεωρητική και πρακτική εξέταση κάθε σχολής περιγράφονται μετά την ανακοίνωση των ονομάτων.

Σε περίπτωση κατά την οποία οι υποψήφιοι που καλούνται να επανεξεταστούν δεν παρευρεθούν (χωρίς να έχουν αποστείλει έγγραφη ειδοποίηση), θεωρείται ότι συμμετέχουν σε αυτή και χάνουν τη μια από τις δυο επανεξετάσεις που έχουν δικαίωμα να πραγματοποιήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του Κανονισμού Λειτουργίας Σχολών Προπονητών και της απόφασης του ΔΣ της ΕΠΟ Νο 18 της 09.12.2013 ο μέγιστος αριθμός επανεξέτασης είναι δυο φορές το ίδιο μάθημα ή μια φορά και τα δύο μαθήματα μαζί. Η επανεξέταση πραγματοποιείται εντός των δύο (2) επόμενων ετών από τη λήξη των μαθημάτων της σχολής.

* Παράβολο 1ης επανεξέτασης σχολής UEFA-C: 150,00 € (100,00 € υπέρ ΕΠΟ και 50,00 € υπέρ ΕΠΣ)

* Παράβολο 2ης επανεξέτασης σχολής UEFA-C: 75,00 € (50,00 € υπέρ ΕΠΟ και 25,00 € υπέρ ΕΠΣ)

Επίσης θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τη λειτουργία Σχολής UEFA D στην Ένωσή μας το χρονικό διάστημα 30/6-1/7/2019.

Ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το οποίο στοχεύει στην ενημέρωση υπεύθυνων ακαδημιών, γονέων και εθελοντών, έχει τεθεί σε εφαρμογή από το Νοέμβριο 2018.

Ειδικότερα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σχεδίασε τη λειτουργία 12ωρων σχολών UEFA D (χωρίς οικονομική επιβάρυνση), συνδυάζοντας την παρουσίαση θεωρητικών διαλέξεων οργάνωσης και λειτουργίας ακαδημιών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης επιδείξεων προπονητικών μονάδων για ηλικίες κάτω των 12 ετών.

Προσφορά πρώτων βοηθειών, οργάνωση ακαδημίας, κώδικας συμπεριφοράς, πολιτική για την παιδική κακοποίηση, ψυχολογία και παρακίνηση νέων αθλητών είναι ανάμεσα στα θέματα των επιμορφωτικών σεμιναρίων, με την Ομοσπονδία να στοχεύει στην ενιαία εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων στη λειτουργία μιας ποδοσφαιρικής ακαδημίας.

Οι σχολές UEFA D, που εντάσσονται στο εξαετές αναπτυξιακό πλάνο της Ε.Π.Ο. «Μπάλα Παντού», θα λειτουργήσουν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και η παρακολούθησή τους είναι υποχρεωτική για έναν, τουλάχιστον, εκπρόσωπο κάθε ακαδημίας, καθώς η κατοχή πιστοποιητικού UEFA D θα αποτελεί ένα από τα κριτήρια ελέγχου λειτουργίας και κατάταξης ακαδημιών που θα θεσπιστούν από την Ομοσπονδία.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ