Ερμής Καναλίου – Αμβρακικός Βόνιτσας 0-1: Ξεκίνημα με το … δεξί στα play off

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην διαδικασία των Play Off για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο του Ζαλόγγου επικρατώντας με 0-1 του ΕΡΜΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το παιχνίδι για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με πλασέ του ΜΠΟΥΖΙ ύστερα από κάθετη μπαλιά του ΚΑΛΟΓΕΡΗ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά γενικά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να δημιουργηθεί κάποια μεγάλη φάση.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στην επαναληψη με τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ να διατηρεί σχετικά εύκολα το υπέρ του αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Έτσι,  ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ παρέμεινε στην κορυφή τού βαθμολογικού πίνακα διατηρώντας την διαφορά των 4 βαθμών από τον 2ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ ο οποίος στο άλλο παιχνίδι του προγράμματος επικράτησε με 3-1 του ΘΡΙΑΜΒΟΥ στον Λούρο.

Επόμενο ματς για την ομάδα μας την Τετάρτη 27 Μαρτίου απέναντι στον ΘΡΙΑΜΒΟ ΛΟΥΡΟΥ στο γήπεδο της Βόνιτσας.

Διαιτητής: Φίτσας Β.

Βοηθοί: Κέφης -Ζιώγας

 Ερμής Καναλίου (Άγγελος Μπέκας): Καραπιπέρης, Ιορδανίδης ,Μπρούβας , Νταλάρδας, Καραγεώργος, Κολλινς , Ράπτης , Γούλας , Κόκκαλης , Σακκάς, Τάτσης.

 Αμβρακικός Βόνιτσας (Τάκης Κονιδάρης – Τάσος Χαντζάρας):Τρανουλίδης, Βασίλας, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Βλάχος, Τσιούνης, Μπούζι, Καλογερής , Καταγής , Βρεττός , Μπαρλαγιάννης.

πηγή: akarnanikanea.gr