Ευρεία νίκη για τον Εθνικό Φιλιππιάδας κόντρα στον ΑΟ Παλαίρου

Ευρεία νίκη με σκορ 5-0 πήρε ο Εθνικός Φιλιππιάδας, απέναντι στον νεανικό ΑΟ Παλαίρου, για την 19η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 29΄ με κοντινό πλασέ του Ντανάι, ενώ ο Μήτσος σημείωσε το 2-0 με κεφαλιά στο 42΄ μετά από κόρνερ του Νίκου που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 61΄ ο Μήτσος με πλασέ έκανε το 3-0 και στο 69΄ ο Κακάβας μετά από κόρνερ του Νίκου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 73΄ ο Μήτσος με σουτ πέτυχε χατ-τρικ, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό 5-0 και ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την νίκη για την ομάδα του Αδριανού Παπαδήμα.

Διαιτητής: Καλογέρης

Βοηθοί: Λάζαρης-Ράπτης

Εθνικός Φιλιππιάδας (Αδριανός Παπαδήμας): Λαζάρου, Θεοδώρου, Σαραντάρης, Κακάβας (83΄ Παππάς Χ.), Σιώρος, Λάκκας, Τσίρος (74΄ Τζελιλάι), Ντανάι, Νίκου, Μήτσος (78΄ Γείτονας), Τσιφλίδης (76΄ Δερβίλης).

ΑΟ Παλαίρου (Βασίλης Στάχτιαρης): Κυριακίδης Σ., Κυριακίδης Β. (46΄Prina), Ζέρβας, Στριφτάρης, Κυριακίδης Κ., Μπάτσος, Kuzo, Τσακάλης (49΄Καραμπέτσος), Τριαντακωνσταντής (65΄Μπουρδούβαλης), Χασακής (62΄Στάχτιαρης), Kalemi.