Ευχές από τον ΑΟ Παλαίρου ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020

Ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 ο Α.Ο.ΠΑΛΑΙΡΟΥ θέλει να ευχηθεί να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ευχές σε όλους τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, που είναι και οι πρωταγωνιστές, να είναι υγιείς και στα πλαίσια του ‘’ευ αγωνίζεσθαι.’’ Στους παράγοντες όλων των ομάδων, να είναι προσηλωμένοι στους στόχους τους και να επιτελέσουν με επιτυχία τα καθήκοντά τους.

Ο Α.Ο.ΠΑΛΑΙΡΟΥ σέβεται τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας και θα είναι παρών σε οποιαδήποτε θετική ενέργεια που έχει σκοπό την αναβάθμιση του αθλήματος. Καλούμε όλους τους φιλάθλους της Παλαιρου να συμβάλλουν από τη μεριά τους, ώστε φέτος να έχουμε ένα πρωτάθλημα με όμορφο ποδόσφαιρο χωρίς ακρότητες και να χαίρονται όλοι να πηγαίνουν στο γήπεδο με τις οικογένειές τους.

Γιατί το ποδόσφαιρο για εμάς είναι γιορτή και καλούμε παίκτες, παράγοντες και φιλάθλους, να χαρούμε όλοι μαζί το ποδόσφαιρο.

Πρώτος αγώνας για την ομάδα μας με την γειτονική ομάδα του ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015 για την ‘Α Φάση Κυπέλλου το Σάββατο 14/09 ώρα 16:30.