Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΠΑΣ Αχέρων για τη φιλοξενία στην Πάτρα

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την άψογη, όπως τη χαρακτήρισε, φιλοξενία που έτυχε από την Παναχαϊκή στο μεταξύ τους παιχνίδι (9/2), εξέδωσε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΣ Αχέρων αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την οικογένεια της Παναχαϊκής για την άψογη φιλοξενία που μας επεφύλαξε στη χθεσινή μεταξύ μας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής Κατηγορίας.
Από την πρώτη στιγμή που κατέφτασε η αποστολή του συλλόγου μας στο γήπεδο, έτυχε αξιοπρεπέστατης φιλοξενίας και το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε τις ειλικρινέστατες και θερμότατες ευχαριστίες μας για το γεγονός αυτό.
Τέτοιες φιλοξενίες και σύλλογοι προάγουν το ποδόσφαιρο και τον Αθλητισμό, και έχει ανάγκη το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία, όπου οι δρόμοι μας συναντηθούν ξανά!
Επισης, Το Δ.Σ. Του ΠΑΣ Αχέρων, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Αστυνομική Δ/νση Αχαΐας, για τη σημαντική συνδρομή της στην ομαλή διεξαγωγή της χθεσινής συνάντησης, καθώς διέθεσε δυνάμεις και κατέβαλε συντονισμένες προσπάθειες, προκειμένου η αποστολή της ομάδας μας, να μεταβεί με ασφάλεια στο γήπεδο της Αγυιάς για τον ποδοσφαιρικό αγώνα και να αποχωρήσει ομαλά μετά το τέλος του.
Μετά τιμής, Εκ Του Δ.Σ ΠΑΣ Αχέρων!