Ευχαριστήριο Γιώργου Κώνστα προς την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις ειλικρινές μου ευχαριστίες προς την Ένωση Ποδοσφαιριστών Σωματείων Πρέβεζας –Λευκάδας και προσωπικά  στον πρόεδρο Θωμά Κάρτσακλα στον γενικό γραμματέα Κωνσταντίνο Τζίμα και στα υπόλοιπα μέλη της ένωσης την τιμή που μου έκανε δίνοντας την αναμνηστική πλακέτα .

Αποκτά για μένα μεγάλη βαρύτητα και αξία το γεγονός αυτό γιατί για πολλά χρόνια  σαν ποδοσφαιριστής και αργότερα σαν προπονητής είναι η πρώτη φορά που μου αναγνωρίζεται η προσφορά μου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής μας

αν σκεφτεί κανείς όταν κάποιοι δυσκολεύονται να σου δώσουν  έστω και μια πρόσκληση για εκδήλωση συλλόγου.

Αφιερώνω την διάκριση αυτή στην οικογένεια μου για τις αντοχές και την υπομονή – κατανόηση που μου δείξανε τόσα χρόνια.

Τέλος τέτοιες εκδηλώσεις – διοργανώσεις της Ε.Π.Σ. πρενεζας- λευκαδας  ανεβάζουν το επίπεδο και την ποιότητα του ποδοσφαίρου της περιοχή μας και δεν μου προκαλεί εντύπωση οι επιτυχίες των εκδηλώσεων αυτών γιατί αυτοί που ηγούνται και έχουν τις τύχες της ένωσης είναι γνώστες του ποδοσφαίρου της περιοχής με πλούσιο βιογραφικό ο καθένας τους στο ποδόσφαιρο με ήθος και ιστορία.

Τα ειλικρινή μου Συγχαρητήρια

Με τιμή

Γιώργος Κώνστας  

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ κ. ΚΩΝΣΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Για την ιστορία ο Γιώργος Κώνστας υπήρξε παλιός ποδοσφαιριστής και αρχηγός του ΠΑΣ ΓιάννΙνα επί έντεκα συναπτά έτη ΘΗΤΕΙΑΣ του ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Ο Γιώργος Κώνστας  συνεργάστηκε ως προπονητής

Εθνικός Φιλιππιάδας

Τηλυκράτης Λευκάδος

Οδυσσέας Νυδρίου

Αχέρων Καναλακίου

Αναγέννηση Άρτας

Μέλισσα Άρτας

Σκουφά Κομποτίου

Άραχθος Παχυκάλαμου

Ολυμπιακός Βοτανικού

Θρίαμβος Λούρου

Π.Σ Φιλιππιάδας 2004

ΠΑΣ Μεγαννησίου

Προπονητής ακαδημιών Π.Σ Φιλιππιάδας 2004 και Γραμματέας Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών  ΠΑΣ Γιάννινα με ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του συλλόγου.