Εύκολη επικράτηση με 4-0 για την ΑΕ Μεσολογγίου επί του Ναυπακτιακού

Νίκη με σκορ 4-0 για την ΑΕΜ επί του Ναυπακτιακού το μεσημέρι της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Μεσολογγίου ήταν αυτή καίγονταν για τους τρεις βαθμούς της νίκης και αυτό το έδειξε από την αρχή με την πίεση που άσκησε στον αντίπαλο.

Όλα θα μπορούσαμε να πούμε ότι κρίθηκαν στο πρώτο μέρος μέσα σε ένα δίλεπτο από οι γηπεδούχοι με τέρματα των Γεωργούση στο 21΄και του Μπελεβώνη στο 22΄πηραν αέρα δυο τερμάτων και ουσιαστικά κλείδωσαν την νίκη.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΜ που είχε ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γεωργούση που σημείωσε ακόμα δυο τέρματα στο 58΄και 67΄ φτάνοντας τα τρία προσωπικά στο παιχνίδι έφτασε σε μια άνετη και ευρεία νίκη που της έδωσε ακόμα τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Στο 83΄οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι με τον Κολοβάκη, με τον ίδιο παίκτη να το εκτελεί και να στέλνει τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σιδέρη.

Την επομένη αγωνιστική οι κανονιέρηδες υποδέχονται την ομάδα του Τηλυκράτη, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρων και για τις δυο ομάδες.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Διπλή ευκαιρία για την ΑΕΜ, σουτ του Πιστιόλη από πλάγια θέση θα αποκρούσει ο Σιδέρης, νέο σουτ στην επαναφορά από τον Πατίλα με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει εκ νέου στην γωνία του.

Φαουλ σε καλή θέση για την ΑΕΜ, απευθείας εκτέλεση από Γεωργούση στην αγκαλιά του Σιδέρη.

21΄ΓΚΟΛ, μπαλιά του Ντζιμάνη στην πλάτη της άμυνας, ψηλοκρεμαστό πλασέ από πλάγια θέση του Γεωργούση και 1-0.

22΄ΓΚΟΛ, γύρισμα του Πιστιόλη στην μικρή περιοχή από δεξιά, πλασέ πάνω στην κίνηση του Μπελεβώνη και 2-0.

28΄Ο Ανδρεόπουλος θα δει τον Μανιάτη εκτός εστίας και θα κάνει το ψηλοκρεμαστό σουτ λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή, με τα ακροδάχτυλα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων θα διώξει σε κόρνερ.

30΄Σέντρα στην περιοχή της ΑΕΜ, κεφαλιά του Πέκεζ ψηλά άουτ.

58΄ΓΚΟΛ, ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Πατίλα να βρίσκει τον Μπελεβώνη από αριστερά, γύρισμα του τελευταίου στην κάρδια της περιοχής με τον Γεωργούση να κάνει το 3-0.

67΄ΓΚΟΛ, ατομική προσπάθεια του Πιστιόλη από δεξιά και γύρισμα στην περιοχή, με τον Γεωργούση να σημειώνει το τρίτο προσωπικό τέρμα στο παιχνίδι και τέταρτο για την ομάδα του 4-0.

71΄Νέο γύρισμα στην περιοχή του Πιστιόλη, κεφαλιά του επερχόμενου Πατίλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

83΄Πέναλτι για την ΑΕΜ μετά από ανατροπή του Κολοβάκη στην περιοχή από τον Φούντο. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Κολοβάκης που θα στείλει τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σιδέρη.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ζαμπαλάς, Λιόντος και Παπαδημητρίου του συνδέσμου Ηπείρου.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ταράσης) Μανιάτης, Χριστογιάννης (67΄Κολοβάκης), Παναγιωτόπουλος Κ., Μπακαδήμας, Ντζιμάνης (87΄Ζαβιτσάνος), Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης (80΄Μάντης), Λίτσος, Γεωργούσης (72΄Παναγιωτόπουλος Π.), Πατίλας, Μπελεβώνης.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Σιδέρης, Σίνης, Σταθόπουλος (62΄λ.τ Μαγκανάκης), Πέκεζ, Αμπτέλ, Μπιστάκου, Καραγιάννης, Ζαχαρόπουλος, Ανδρεόπουλος, Γιαβρούτας (83΄Αθανασόπουλος), Αδραχτάς (56΄Φουντος).

πηγή: aitosports.gr