Εύκολη νίκη για τον Αμβρακικό Βόνιτσας απέναντι στον ΠΑΣ Αχέρων

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ συνέτριψε με 7-0 τον ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ στο γήπεδο της Βόνιτσας σε παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος τής Α Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Πλέον το ενδιαφέρον όλων στην ομάδα στρέφεται στα Play Off για την ανάδειξη του πρωταθλητή, σε μια διαδικασία όπου ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ θα μπει με το πλεονέκτημα των τεσσάρων βαθμών διαφοράς από τον  δεύτερο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΕΡΜΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ.

Στα του παιχνιδιού μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα μας ήταν ο ΤΣΙΟΥΝΗΣ που σημείωσε τα έξι από τα επτά τέρματα παίρνοντας έτσι και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην κατηγορία.
Ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με τον ΤΣΙΟΥΝΗ.  Στο 29 ο ΤΣΙΟΥΝΗΣ με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων και ο ίδιος παίκτης στο 64 έκανε το 3-0.

Στο 67ο λεπτό ο ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ με σέντρα από τα δεξιά βρήκε τον ΤΣΙΟΥΝΗ που με πλασέ έκανε το 4-0.
Στο 69ο λεπτό οι ρολόι αντιστράφηκαν με τον ΤΣΙΟΥΝΗ να βρίσκει τον ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ και τον τελευταίο να κάνει το 5-0.
Στο 75ο λεπτό ο ΤΣΙΟΥΝΗΣ και πάλι, με κεφάλια μετά από σέντρα του ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ έκανε το 6-0 και στο 88 με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ,  ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ,  ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΒΑΣΙΛΑΣ (55′ ΚΤΕΝΑΣ), ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ (70′ ΚΑΠΠΕΣ), ΒΡΕΤΤΟΣ (55′ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ), ΜΠΟΥΖΙ , ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ (62′ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ), ΤΣΙΟΥΝΗΣ.

πηγή: akarnanikanea.gr