Εύκολη νίκη για τον Εθνικό Φιλιππιάδας, 1-5 τον ΑΟ Παλαίρου

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας κέρδισε με 5-1 τον ΑΟ Παλαίρου πετυχαίνοντας και τα πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο

Σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στην Πάλαιρο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, ο Εθνικός Φιλιππιάδας επικράτησε με 5-1 της ομάδας του Σάκη Γεωργατσέλη.

Οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο πέτυχαν και τα πέντε τους τέρματα (1 – 5).

Ο Κολιός με τρια προσωπικά γκολ (4΄, 15΄ 24΄) έκανε το 0-3 για την ομάδα του Εθνικού και στο 34΄ ο Νάστος με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Στο 44΄ έγινε το 0-5 με αυτογκόλ.

Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ στο 61΄ με απευθείας φάουλ του Κατσαμπίρη Π.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί: Φραγκούλης – Σίσκας

ΑΟ Παλαίρου (Σάκης Γεωργατσέλης): Σιδεράς, Στριφτάρης Ζ. (41΄ Χριστοδούλου), Κολοβός (46΄ Στάχτιαρης), Στριφτάρης Ε., Μπουρδούβαλης Β., Μπουρδούβαλης Α., Κτσαμπίρης Ι., Κατσαμπίρης Γ., Τσακάλης Γ., Ψυχογιός (82΄ Τσανάκας), Κατσαμπίρης Θ (76΄΄ Τσέλιος).

Εθνικός Φιλιππιάδας (Αδριανός Παπαδήμας): Βαρέλης, Korreshi (73΄ Κωσταγιαννάκης), Σαραντάρης (61΄ Cocaqi), Μπεζεβέγκης, Παππάς, Γούλας (80΄ Πάνου), Νάστος (61΄ Σταμούλης), Χρηστογιάννης, Κολιός (61΄ Τσιάπι), Νίκου, Μιχάλης.