Εύκολη νίκη για τον πρωτοπόρο Αμβρακικό Βόνιτσας

Την διαφορά των δύο βαθμών από τον δεύτερο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ διατήρησε ονπρωτοπορος του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ  ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος σε παιχνίδι για την 16η αγωνιστική επικράτησε με 4-1 του ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ στο τοπικό ντέρμπι.

Στο 6ο λεπτό ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ άνοιξε το σκορ όταν ο ΚΑΤΑΓΗΣ Λ. με κεφάλια νέα από σέντρα του ΜΠΟΥΖΙ από τα αριστερά έκανε το 0-1.

Οι τυπικά γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 15ο λεπτό όταν ο ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ με ατομική προσπάθεια νίκησε τον ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗ.

Η απάντηση των τυπικά φιλοξενούμενων ήταν άμεση καθώς ένα λεπτό αργότερα (16′)  ο ΤΣΙΟΥΝΗΣ εκτέλεσε πέναλτι με τον ΠΑΤΣΗ να αποκρούει και στην επαναφορά ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας έκανε το 1-2.

Το 1-3 του ημιχρόνου διαμόρφωσε στο 26ο λεπτο ο ΤΣΙΟΥΝΗΣ με κοντινή κεφάλια μετά από σέντρα του ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ από τα δεξιά.

Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 89ο λεπτό ο ΤΣΙΟΥΝΗΣ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ολοκληρωνοντας το προσωπικό του χατ τρικ.

ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ: ΠΑΤΣΗΣ, ΡΟΥΣΟΣ-ΜΠΕΚΕΡΤΖΗΣ (67′ ΖΑΧΟΣ), ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΚΑΠΟΤΗΣ Ν (46′ ΝΤΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ Ο.), ΝΤΑΛΑΣ, ΝΤΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗΣ Α. (46′ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ), ΤΣΟΚΑΣ, ΧΑΣΑΙ, ΛΙΟΤΣΟΣ (67′ ΜΠΟΥΖΙ), ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ, ΚΑΠΟΤΗΣ Γ (81′ ΣΑΒΒΑΣ).

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ,  ΒΑΣΙΛΑΣ (51′ ΣΟΛΔΑΤΟΣ),  ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΤΕΝΑΣ (51′ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ), ΒΛΑΧΟΣ (37′ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ), ΜΠΟΥΖΙ, , ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ (78′ ΚΑΠΠΕΣ), ΤΣΙΟΥΝΗΣ.

πηγή: akarnanikanea.gr