Ηρακλής Στασινός: “Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά”

Ο Ηρακλής Στασινός μίλησε στο sportime24.gr για το πρώτο φιλικό απέναντι στον Πανλευκάδιο και την έως τώρα προετοιμασία της ομάδας του.

Ο ΠΑΣ Θύελλα ξεκίνησε με νίκη τα φιλικά προετοιμασίας με πρώτο αντίπαλο τον Πανλευκάδιο και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ηρακλής Στασινός μίλησε στο sportime24.gr  για τα συμπεράσματα που βγήκαν από τον αγώνα και την έως τώρα προετοιμασία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΣ Θύελλα:

“Αυτό το φιλικό μας έδωσε τη δυνατότητα να «ξεφύγουμε» κάπως από τις συνεχόμενες προπονήσεις. Είμαστε ακόμα στην αρχή της προσπάθειάς μας, οπότε είναι εύλογο ότι χρειαζόμαστε πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο. Στη φάση που βρισκόμαστε, το βάρος έχει πέσει στο μοντάρισμα και στην προσαρμογή στα «θέλω» του κόουτς και των συνεργατών του”, ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΣ Θύελλα πριν συνεχίσει:

“Από τέτοιους αγώνες βγαίνουν κάποια συμπεράσματα, κυρίως το πώς εφαρμόζει η ομάδα για πρώτη φορά σε συνθήκες παιχνιδιού αυτά που γίνονται στις προπονήσεις. Σ’ αυτά τα ματς βλέπεις τις αδυναμίες σου και δουλεύεις πάνω σ’ αυτές. Σίγουρα στα φιλικά που ακολουθούν θα υπάρξει μία πιο σαφής εικόνα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε και κάποιες ελλείψεις”.

Για την προετοιμασία του ΠΑΣ Θύελλα: “Πιστεύω ότι κάναμε αρκετά καλή δουλειά. Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο στόχος είναι να δεθεί η ομάδα. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, τα παιδιά πέρα από καλοί παίκτες είναι και καλοί χαρακτήρες και νομίζω ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να χτίσουμε κάτι πολύ καλό στην πορεία”.