Η ανδρική ομάδα της Νικόπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ομάδα ανδρών του Σ.Κ. Νικόπολη με θερμές ευχές για καλή αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

IMG 0586

Το διοικητικό συμβούλιο, ο προπονητής, αθλητές και φίλοι της ανδρικής ομάδας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν σε χαλαρό κλίμα και να ανταλλάξουν ευχές, ενώ ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Λάκης Καρασαβόγλου έκοψε την πίτα, ευχαριστώντας όλους όσοι στηρίζουν τη φετινή προσπάθεια της ομάδας.

IMG 0581

«Θέλω να σας ευχαριστήσω, μας δίνετε μεγάλη χαρά. Έκλεισε μια χρονιά το 2016, που άφησε όμορφες αναμνήσεις για μας που ασχολούμαστε στον χώρο του μπάσκετ, επιτυχίες η ομάδα και συνεχίζουμε και το 2017. Αυτό όμως που μας κάνει να έχουμε διάθεση για συνέχεια είναι το ότι είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Στα άσχημα γλύφουμε τις πληγές μας και στα όμορφα, μας αρέσει να διασκεδάζουμε απλά και λαϊκά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προσκεκλημένους και όλους τους φίλους που μας έχουν αγκαλιάσει αυτή τη χρονιά και ουσιαστικά μας έχουν βάλει στο τριπάκι ότι οι όμορφες προσπάθειες δεν γίνονται με χρήματα αλλά γίνονται μέσα από διάθεση, αγάπη και ψυχή για αυτό που αγαπάμε» τόνισε ο κ. Καρασαβόγλου ο οποίος ευχαρίστησε τους χορηγούς αλλά και όλους όσοι έχουν αγκαλιάσει και φέτος την ομάδα.

16699747 10211970696641817_576060396_n

Η βασιλόπιτα είχε πέντε φλουριά με πέντε δώρα για τους τυχερούς της βραδιάς, ενώ το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής ΝΔ Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Περικλής Βασιλάκης, ο αντιδήμαρχος κ. Παύλος Σαραμπασίνας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Φραγκούλης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Νίτσας.

πηγή: atpreveza.gr