Η αποστολή της ΑΕ Καραϊσκάκης για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», στο Ηράκλειο Κρήτης, θα αγωνιστεί το μεσημέρι της Πέμπτης (ώρα 15:00, ΕΡΤ3) η ομάδα της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον ΟΦΗ.
Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2017-2018. Η αποστολή της ομάδας ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης οδικώς για την Θεσσαλονίκη και από εκεί θα ταξιδέψει αεροπορικώς για το Ηράκλειο Κρήτης, όπου θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της πόλης.
Ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την αποστολή του συγκεκριμένο αγώνα. Οι 18 εκλεκτοί του κ. Παπαβασιλείου είναι οι εξής: Μέλκας, Ραχιώτης (τερματοφύλακες), Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μπεκατώρος, Νικολόπουλος, Παπανίκου, Τσοντάκης (αμυντικοί), Κόλλινς, Μακρής, Μακρίδης, Χούσος, Ψιάνος (μέσοι), Ευαγγέλου, Κουσίδης, Κυριάκης, Λουκίνας, Ρανγκέλοφ (επιθετικοί).
Εκτός αποστολής έμειναν, ο τερματοφύλακας, Σιαράβας, οι αμυντικοί, Άτσκα, Καψάλης, Χρουσιέλ, οι μέσοι, Γούλας, Δημητριάδης (εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής, 4 κίτρινες κάρτες) και οι μεσοεπιθετικοί, Γυφτοκώστας (στρατευμένος) και Μπουσινάκης (ατομικό πρόγραμμα).