Η αποστολή της ΑΕ Καραϊσκάκης με Δόξας Δράμας

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής η προετοιμασία της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την ομάδα της Δόξας Δράμας.

Η αναμέτρηση είναι στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Football League 2017-2018 και θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας, με ώρα έναρξης στις 15:00 το μεσημέρι. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, Σάκης Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την αποστολή του εντός έδρας αγώνα. Την αποστολή της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής, απαρτίζουν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μέλκας, Ραχιώτης (τερματοφύλακες), Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μπεκατώρος, Νικολόπουλος, Παπανίκου, Τσοντάκης (αμυντικοί), Δημητριάδης, Κόλλινς, Μακρής, Μακρίδης, Χούσος, Ψιάνος (μέσοι), Ευαγγέλου, Κουσίδης, Κυριάκης, Λουκίνας (επιθετικοί).

Εκτός αποστολής έμειναν, ο τερματοφύλακας, Σιαράβας, οι αμυντικοί, Άτσκα, Καψάλης, οι μέσοι, Γούλας, Μουκίδης και οι μεσοεπιθετικοί, Γυφτοκώστας (στρατευμένος) και Μπουσινάκης (ατομικό πρόγραμμα).