Η Θύελλα Κατσικάς επικράτησε με 4-0 του Βατανιακού

Η Θύελλα Κατσικά επικράτησε εντός έδρας με 4-0 του Βατανιακού, για την 32η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Νίκου Γκούρα έφτασε τους 45 βαθμούς, και είναι στο -2 από την παραμονή.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο να σημειώσουν δύο γκολ. Αρχικά, στο 6’, όταν ο Σκανδάλης βρήκε τον Παππά  Α. μέσα στην περιοχή και εκείνος με κοντινό σουτ νίκησε τον Φιρινίδη και έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά, Ο Πετρίδης πάσαρε στον Κωσταμένα που έκανε το σουτ, η μπάλα κατέληξε πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Φιρινίδη για το 2-0. Η Θύελλα στο 43’ έκανε το 3-0 με εύστοχο πέναλτι του Σκανδάλη. Η παράβαση δόθηκε σε ανατροπή του Σκανδάλη από τον Γκαρατζιά. Το τελικό 4-0 γράφτηκε στο 53′ με αυτογκόλ του Χαντζαρίδη, από κόρνερ του Εμβραΐζογλου .

Σκόρερ: Παππάς Α. (6’), Κωσταμένας (10’), Σκανδάλης (43’ πεν.), Χαντζαρίδης (53′ αυτ.)

Δοκάρι: Σκανδάλης (7’), Τουρμούσογλου (18’), Παππάς Α. (27’), Πότσης (37’)

Θύελλα Κατσικά (Γκούρας): Παππάς Δ., Πετρίδης (60’ Γούλας), Μελιγγιώτης, Ντόντης, Παππάς Α. (60’ Φίλιος), Κωσταμένας (60’ Καμπούρης), Τουρμούσογλου, Εμβραΐζογλου (75’ Ράπτης), Πάκος, Σκανδάλης (75’ Ρίζος), Πότσης.

Βατανιακός (Γ. Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Μάλα, Ραπτόπουλος, Χαντζαρίδης, Γκαρατζιάς, Ανανιάδης Χ., Φιρινίδης Χ., Δημητρίου, Μιχαηλίδης, Ανανιάδης Δ., Ντόσης.

liganews.gr