Η καλύτερη 11άδα της Football League

Το liganews.gr και οι συνεργάτες του σας παρουσιάζουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν από την 7η αγωνιστική της Football League.

Προπονητής – Φουτσίνι (Ηρόδοτος): Οδήγησε την ομάδα του στη νίκη της αγωνιστικής, κόντρα στον αήττητο μέχρι εκείνο το ματς, Εργοτέλη, με 1-0.

Τερματοφύλακας – Μαντζάρης (Απόλλων Λάρισας): Όποτε χρειάστηκε βρέθηκε στη σωστή θέση, για να κρατήσει το «μηδέν» κόντρα στον Καραϊσκάκη.

Αμυντικός – Ντεντάκης (ΝΠΣ Βόλος): Για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του, στη νίκη επί της Σπάρτης.

Αμυντικός – Σπίνουλας (Κέρκυρα): Σταθερός για ένα ακόμα παιχνίδι, στο 1-0 το ΑΟΚ επί του ΑΟΧ Κισσαμικού.

Αμυντικός – Γιαλούσης (Ηρόδοτος): Σκόρερ στο 1-0 επί του Εργοτέλη, ηγέτης στην άμυνα και MVP της ομάδας του μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Αμυντικός – Κουκόλης (Ηρακλής): Βοήθησε την ομάδα του να κρατήσει το «μηδέν» στο 3-0 επί του Αήττητου Σπάτων.

Μέσος – Αργκιλέσι (Ηρόδοτος): Πολύ δουλειά στη μεσαία γραμμή, στη νίκη επί του Εργοτέλη.

Μέσος – Χατζής (Απόλλων Λάρισας): Σκόραρε και πάλι, στο «διπλό» της ομάδας του στην Άρτα.

Μέσος – Πορτουλίδης (Απόλλων Πόντου ): Πέτυχε δύο γκολ με ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι, ενώ έδωσε πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου, κόντρα στον Αιγινιακό.

Μέσος – Δούμτσιος (Αιγινιακός): Με δύο γκολ και εξαιρετική εμφάνιση, ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου, κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.

Επιθετικός – Πίσπας (ΝΠΣ Βόλος): Μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά και πέτυχε δύο γκολ, που έδωσαν τη νίκη στον ΝΠΣ επί της Σπάρτης με 3-1.

Επιθετικός – Μπιανκόνι (Πλατανιάς): Σημείωσε το δεύτερο γκολ του Πλατανιά, σφραγίζοντας τη νίκη επί του ΑΟΤ με 2-0.