Η καλύτερη 11άδα του 3ου ομίλου

Το liganews.gr και οι συνεργάτες του σας παρουσιάζουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν από την 5η αγωνιστική.

Προπονητής – Σαμαράς Γ. (Μακεδονικός Φούφα): Στην πρώτη θέση φιγουράρει η ομάδα από την Κοζάνη, ενώ, μάλιστα, δεν έχει δεχθεί ακόμη ήττα. Την πέμπτη αγωνιστική ο Μακεδονικός νίκησε με ανατροπή τον Αχέροντα, με τον κ. Σαμαρά να κάνει εξαιρετικό κόουτσαρισμα.

Τερματοφύλακας – Ζάχος (Κρόνος Αργυράδων): Συνέβαλε στη νίκη της ομάδας του επί του Μεγάλου Αλεξάνδρου Καλλιθέας, μιας και δεν δέχτηκε τέρμα, με την ομάδα του να σκοράρει στο 90′ και να παίρνει τη νίκη στην Καστοριά. Να αναφερθεί πως τα πολύ βοήθησε και τον Τηλυκράτη το Συνοδινός.

Αμυντικός – Πάνος (ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου): Έκανε το 1-0 για τους Ηπειρώτες στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό Φούφα, ωστόσο η ομάδα του δεν πήρε κάποιον βαθμό από το εν λόγω παιχνίδι.

Αμυντικός – Γραικός (Κρόνος Αργυράδων): Βοήθησε στο να κρατηθεί το “μηδέν” στην άμυνα, κάτι που αποδείχθηκε σωτήριο, μιας και η ομάδα που πανηγύρισε τη νίκη, ήταν ο Κρόνος.

Αμυντικός – Αχείμαστος (Κρόνος Αργυράδων): Μαζί με τον Γραικό, έκαναν ωραία δουλειά στα μετόπισθεν.

Αμυντικός – Πριονάς (Τηλυκράτης): Μαζί με τους υπόλοιπους της άμυνας, δεν επέτρεψε στο να σκοράρει το Σούλι, παίρνοντας στο τέλος τους τρεις βαθμούς.

Μέσος – Φούντζουλας (Θεσπρωτός): Λίρα… εκατό για τον Δημήτρη Μουρούτη ο χαφ του “πλατανόφυλλου”, ο οποίος πέτυχε άλλο ένα τέρμα.

Μέσος – Τοπάλης (Μακεδονικός Φούφας): Με το γκολ του έκανε σήμα για… ανατροπή ο Τοπάλης, καθώς έκανε το 1-1 ενάντια στον ΠΑΣ Αχέρων.

Μέσος – Καταγής Γ. (Τηλυκράτης): Για άλλο ένα ματς, ο Καταγής πετυχαίνει τέρμα για τον Τηλυκράτη, το οποίο, μάλιστα, αυτή τη φορά έδωσε τη νίκη στην ομάδα.

Επιθετικός – Μαυροματίδης (Μακεδονικός Φούφας): Με το γκολ του, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, στέλνοντας τη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Επιθετικός – Σπαχίου (Κρόνος Αργυράδων): Το γκολ στο 90′ έκανε ευχαριστημένους όλους τους φιλάθλους της ομάδας των Αργυράδων… Ο Ρενάτο Σπαχίου ήρθε σαν ταλέντο στον Κρόνο και τέτοια γκολ, θα… εξαργυρώσουν όλους όσοι τον επέλεξαν.

Επιθετικός – Γώγος (Θεσπρωτός): Στο 80′ πέτυχε το δεύτερο τέρμα των Ηπειρωτών, ολοκληρώνοντας την ανατροπή, που ξεκίνησε δια “ποδός” Φούντζουλα.