Η Μονακό στηρίζει τον Οδυσσέα Νυδριού

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος η Μονακό έστειλε το απαραίτητο υλικό ιματισμού για την αγωνιστική περίοδο στο σωματείο της Λευκάδας.

Οι δύο σύλλογοι έχουν «αδελφοποιηθεί» τα τελευταία χρόνια και η ομάδα του Πριγκιπάτου στηρίζει με κάθε τρόπο το σωματείο του Νυδριού. Μπορεί ο covid 19 αυτό το καλοκαίρι να ακύρωσε το προγραμματισμένο ετήσιο αθλητικό eventπου γίνεται στην Λευκάδα από την Μονακό σε συνεργασία με τον Οδυσσέα, όμως η σχέση των δύο ομάδων αλλά και των ανθρώπων της παραμένει ισχυρή.

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της Μονακό Όλεγκ Πετρόφ,που πέρυσι είχε επισκεφθεί την Λευκάδα, μαζί με το υλικό έστειλε και μία επιστολή που μεταξύ άλλων αναφέρει «Εύχομαι το αθλητικό υλικό που μόλις παραλάβατε να αποδειχθεί τυχερό για την νέα αγωνιστική περίοδο, να πετύχετε τους στόχους σας και ελπίζω σύντομα να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί….»

Η παράδοση του υλικού έγινε από τον Σεργκέι Τσερνίτσιν, σύμβουλο της οικογένειας Ριμπολόβλεφ, που στην ομιλία του προς τους παίκτες του Οδυσσέα αλλά και την διοίκηση της ομάδας είπε «Η οικογένεια Ριμπολόβλεφ είναι και παραμένει δίπλα στον Οδυσσέα Νυδριού, εύχομαι να είναι μια καλή χρονιά τόσο για τον Οδυσσέα αλλά και για την Μονακό και άπαντες να πετύχετε τους στόχους σας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου!»

Η επίσημη φωτογράφιση, της νέας μαύρης εμφάνισης που έστειλε η ομάδα του Μονακό στον Οδυσσέα, έγινε σε κρουαζιέρα που διοργανώθηκε ειδικά για την τοπική ομάδα στον Σκορπιό. Οι παίχτες αλλά και το τεχνικό επιτελείο φωτογραφήθηκαν με θέα το λιμάνι του Σκορπιού, νησί που ανήκει στην οικογένεια Ριμπολόβλεφ. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μαζί με τις γυναίκες τους είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν αλλά και να βγάλουν φωτογραφίες, στον παράδεισο του Ιονίου. Μάλιστα ο πρόεδρος της τοπικής ομάδας Σπύρος Κτένας όταν πήρε τον λόγο δήλωσε «Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Ριμπολόβλεφ και την Μονακό για την σημαντική προσφορά τους σε ετήσια βάση στην ομάδα μας. Ελπίζω ο Οδυσσέας να πανηγυρίσει στο φινάλε της χρονιάς την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.»

 

Φυσικά άπαντες στο σκάφος φορούσαν μάσκες τηρώντας τα μέτρα προστασίας που επιβάλλει η δύσκολη περίοδος που όλος ο πλανήτης βιώνει.

πηγή: lefkadapress.gr