Η στέψη του πρωταθλητή ΠΑΣ Σφακιώτες

Με τον πρωταθλητή ΠΑΣ Σφακιώτες να κερδίζει με 5-1 τον ΠΑΣ Σύβρου σε ένα ματς γιορτή που έγινε και η απονομή της κούπας του πρωταθλητή στον Α΄ όμιλο της Β’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας διεξήχθη η 7η και τελευταία στροφή του Γ΄ γύρου της Β΄ κατηγορίας.

Παρουσία του Δημάρχου Λευκάδας κ. Χαράλαμπου Καλού, του προέδρου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Θωμά Κάρτσακλα και μελών της Ένωσης έγινε η απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα του Α΄ ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας  ΠΑΣ Σφακιώτες.

Ο κ. Κάρτσακλας στη σύντομη ομιλία του συνεχάρη την ομάδα του ΠΑΣ Σφακιωτών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και την άνοδο στην Α΄ κατηγορία και εν όψει της επικείμενης ανόδου του Τηλυκράτη στην Super league 2 ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ζήτησε από τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Καλό να μπει φωτισμός και σκεπαστή εξέδρα στο δημοτικό στάδιο «Πλάτωνας Γρηγόρης».

Ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Καλός αφού συνεχάρη την ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα προχωρήσουν εργασίες προϋπολογισμού 350 χιλιάδων ευρώ στο γήπεδο των Σφακιωτών.