Η συνέντευξη Τύπου στη Δράμα

Διαβάστε όσα είπαν οι πρωταγωνιστές της «λευκής» ισοπαλίας στη Δράμα.

Ο Κώστας Βασιλακάκης στάθηκε στα δύο πρόσωπα της ομάδας του, ενώ εκθείασε τον μεγαλομέτοχο της Δόξας, Γιάννη Μπύρο.

Κώστας Βασιλακάκης:

«Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς αφήσαμε να περάσει ένα ολόκληρο ημίχρονο χωρίς να είμαστε αυτοί που έπρεπε. Δεν ήμασταν πιεστικοί, δεν είχαμε ρυθμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε, είχαμε ορμή στο παιχνίδι μας, είχαμε καλές συνεργασίες και αυτό που θέλουμε για την ομάδα μας. Δυστυχώς όμως δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το δεύτερο ημίχρονο πρέπει να μας γίνει συνήθεια, να μάθουμε να λειτουργούμε έτσι. Να μην αφήνουμε το χρόνο να περνάει, γιατί μετά έχουμε άλλα προβλήματα.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών σε όλο το παιχνίδι και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Συνεχίζουμε, μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε και τι μπορεί να υπάρξει.

Θα ακολουθήσει μια αξιολόγηση όλων των παικτών.

Εκείνο όμως που είναι σημαντικό είναι να έχουμε τον κ. Μπύρο στην ομάδα, να μείνει. Αλλά και η κοινωνία της Δράμας πρέπει να πλαισιώσει από κοντά τον κ. Μπύρο γιατί κάνει μια μεγάλη προσπάθεια. Βέβαια ο μεγαλομέτοχος είναι αυτός που βάζει τη φιλοσοφία και τους στόχους που θέλει».

Βασίλης Βιτλής:

«Θα συμφωνήσω με αυτά που είπε ο κόουτς. Σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο όπου φυσικά δεν κυριάρχησε ο αντίπαλος, αλλά απλά εμείς δεν ήμασταν αυτοί που ήμασταν στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε ένα γκολ και να γίνουν όλα πιο εύκολα από εκεί και πέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο αποφασιστικοί, πιο δημιουργικοί, με περισσότερη όρεξη και τρεξίματα, πλαγιοκοπήσαμε τον αντίπαλο δημιουργώντας ευκαιρίες, αλλά στο ποδόσφαιρο πολλές φορές ο καλύτερος δε κερδίζει.

Χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες, είχαμε και ένα δοκάρι, δεν μπήκε η μπάλα μέσα και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που σίγουρα δεν μας ικανοποιεί. Προβληματιζόμαστε αλλά κοιτάμε και τη συνέχεια, τα δύο επόμενα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος και από εκεί και μετά θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

Ο Σάκης Παπαβασιλείου από την άλλη τόνισε πως έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με θέαμα και αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που παίρνουν οι νεαροί της ομάδας.

Σάκης Παπαβασιλείου:

«Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και από τις δύο ομάδες, που είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες να προηγηθούν και να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ο κόσμος μπορεί να μην είδε γκολ, αλλά είδε καλό θέαμα και το χάρηκε. Η σκοπιμότητα καταστρέφει το ποδόσφαιρο.

Εμείς κοιτάμε την επόμενη μέρα, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.  Εδώ και τρεις εβδομάδες δίνουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά, να μας δείξουν το πλουσιοπάροχο ταλέντο τους. Είναι το μέλλον για το ποδόσφαιρο και εμείς πρέπει να τους δώσουμε τη δυνατότητα να παίξουν σε επαγγελματικό επίπεδο και να μας δείξουν τις αρετές τους.

Προσωπικά θέλω να ευχηθώ περαστικά στον ποδοσφαιριστή της Δόξας, τον Ματσούκα, που έφυγε με το φορείο και να γυρίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα γήπεδα.

Η Δόξα μπορεί να μην ξεκίνησε δυνατά όπως περίμενε όλος ο κόσμος, αλλά με υπομονή, με στήριξη και με το πλάνο που έχει χαράξει ο κ. Μπύρος, με την δυναμική που έχει στο χώρο του ποδοσφαίρου, είστε υποχρεωμένοι όλοι εδώ στη Δράμα να δώσετε την ψυχή σας, να στηρίξετε και να κρατήσετε αυτόν τον άνθρωπο στο ποδόσφαιρο».

Μάριος Καψάλης:

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Οι συμπαίκτες μου δώσαμε το 100% και έτσι καταφέραμε να πάρουμε τον έναν βαθμό.

Αφήνουμε αυτό το παιχνίδι στην άκρη γιατί ακολουθεί ένα άλλο δύσκολο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Θέλω να πω περαστικά στον παίκτη της αντίπαλης ομάδας και να επανέλθει γρήγορα στα γήπεδα».

πηγή: mikriliga.com

photo: intime.gr