Με Κάρτσακλα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού

Στη σύσκεψη βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας που θα είναι ο πρώτος παρατηρητής της αναμέτρησης.

Θετικά άρχισε η ημέρα του τελικού του Κυπέλλου, με το κλίμα ανάμεσα στους εκπροσώπους των ομάδων να είναι πολύ καλό στη διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας. Εκεί βρέθηκε και ο Τάσος Σιδηρόπουλος για να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις.

Μερικές ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (20:30), πραγματοποιήθηκε η τελική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, με τα μηνύματα να είναι θετικά, καθώς το κλίμα ανάμεσα στους εκπροσώπους των ομάδων ήταν πολύ καλό.

Στη διάρκεια της σύσκεψης όχι απλά δεν υπήρξε καμία διαφωνία ή αντιπαλότητα ανάμεσα στους εκπροσώπους των ομάδων, αλλά την ίδια ώρα συμφώνησαν στα όσα τους έλεγε η αστυνομία, με την συζήτηση να γίνεται σε πολύ καλό κλίμα.

Στη σύσκεψη βρέθηκε και ο Τάσος Σιδηρόπουλος που θα είναι τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης. Ο Έλληνας ρέφερι μετέφερε τους χαιρετισμούς του Φερνάντεθ Μπορμπαλάν, ενώ μετά τις απαραίτητες συστάσεις προς τις ομάδες, ζήτησε τη βοήθεια όλων προς τον Ισπανό διαιτητή, προκειμένου όλα να πάνε καλά.

Από τις 16.30 κι έπειτα θα ανοίξουν οι πύλες για τον κόσμο στο ΟΑΚΑ…

πηγή: sport24.gr