Η φιέστα του Πανλευκάδιου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (video)

Την άνοδο του στη Γ΄ Εθνική, γιόρτασε ο Πανλευκάδιος με μια όμορφη γιορτή που ετοίμασαν οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας για τη σεζόν 2016-2017, που φιλοξένησε σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα Κ-20 του Παναιτωλικού.

Για την ιστορία και μόνο της αναμέτρησης, ο Γιώργος Κατηφόρης και κ. Θεοδοσίου, προπονητές των δύο ομάδων χρησιμοποίησαν όλους τους παίχτες που είχαν στη διάθεσή τους, με τη νίκη να την παίρνει ο Πανλευκάδιος με δύο πανέμορφα γκολ του Κοκκόλη ΧΖ στο πρώτο μέρος και του Κούτσικου προς το τέλος της αναμέτρησης.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, τιμήθηκαν η ΑΟ ΡΙΑ και ο Οδυσσέας Νυδριού, που πήραν την άνοδο από το β΄ στο α΄ τοπικό. Τιμήθηκαν φίλαθλοι της ομάδας του Πανλευκάδιου, που ακολουθούν πιστά την ομάδα. Ο Λευκαδίτης δημοσιογράφος, Νίκος Σταματέλος. Ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας, κ. Καλφούτζος. Ο Γιατρός της ομάδας, Στάθης Κατωπόδης. Ενώ, είπε δύο λόγια και ο πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Κατωπόδης.

Ο Πρόεδρος του Πανλευκάδιου, ανέφερε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στις αρχές, όπως έγραψε το lefkadapress.gr: «Σας ευχαριστώ που όλο αυτό το διάστημα στηρίζετε την ομάδα μας..Είναι μία από τις καλές μέρες που ζούμε εμείς εδώ στο συμβούλιο του Πανλευκάδιου , θεωρώ ότι είναι μία από τις πιο δυνατές ποδοσφαιρικές μέρες που μπορούμε να ζήσουμε ποτέ… Έχω τρομερή εκτίμηση για αυτά τα παιδιά που βλέπετε σήμερα να αγωνίζονται, νιώθουμε τόσο μεγάλη αγάπη και θέλουμε να σας αγκαλιάσουμε όλους για αυτή την χαρά που μας δώσανε..Η ομάδα μας ξεκίνησε πριν 7 χρόνια και πιστέψτε μας είχαμε σχέδια να φτιάξουμε πολλά πράγματα αλλά δεν φανταζόμασταν ότι μπορεί να φτάσουμε τόσο ψηλά, να κάνουμε δικούς μας χώρους, τμήματα και να έχουμε φτάσει στην Γ’ Εθνική. Είμαστε πολύ περήφανοι για τα παιδιά μας όλα, όλα για τα παιδιά που αγωνίστηκαν φέτος..Θεωρώ  ότι ο Πανλευκάδιος προσπαθεί να γίνει ένας ολοκληρωμένος σύλλογος που θα μπορεί κάθε γονιός και κάθε παιδί να τον εμπιστευτεί..Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε και είσαστε δίπλα μας»

Στις όμορφες στιγμές ήταν τα παιδιά των ακαδημιών, καθώς και η παρουσία της γυναικείας ομάδας του Πανλευκάδιου. Συγκινητική στιγμή, ήταν η βράβευση του Μάουρο, από την πιο γηραιά φίλη της ομάδας ενώ, ρέστα έδωσε στην παρουσίαση της εκδήλωσης, ο Νίκος Μαργέλης, που άφησε τα χρέη του Γενικού αρχηγού, για λίγο. Ενώ, ο Γιώργος Κατηφόρης, έδινε οδηγίες με την κόρη του αγκαλιά.

Επίσης, τιμήθηκε η διαιτητική τριάδα, που αποτελούνταν από τους Αλέξανδρο Σπυράκο, Αμαλία Κούτρα και Ελένη Μαυροκεφάλου.

Η κορύφωση της γιορτής ήταν όταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, Θωμάς Κάρτσακλας, έδωσε το κύπελλο του πρωταθλητή στον αρχηγό της ομάδας Κοκκόλη Μπάμπη, που φώναξε κοντά του τον προπονητή του Γιώργου Κατηφόρη, για να σηκώσουν το κύπελλο.