Θερμό καλοκαίρι για τον Εθνικό Φιλιππιάδας

Θερμό όπως φαίνεται είναι το φετινό καλοκαίρι για τη διοίκηση του Α.Π.Σ. Εθνικού Φιλιππιάδας, καθώς μετά την ολοκλήρωση της τυπικής απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, σωρεία ευχάριστων θεμάτων καλείται να διευθετήσει.

Από τη μία οι καθημερινές συζητήσεις με ποδοσφαιριστές από την περιοχή του Δήμου Ζηρού, οι οποίοι μετά την ρητή εντολή του προπονητή της ομάδας κ.Αδριανού Παπαδήμα, να γυρίσουν «όλοι οι παίχτες της περιοχής μας πίσω» επιστρέφουν και «κλείνουν» ο ένας μετά τον άλλο και από την άλλη η διαπραγμάτευση με τέσσερις ομάδες της Super League για τον πολλά υποσχόμενο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της ακαδημίας Γιώργο Β. Κίτσο. Τελευταίος κατά σειρά, μετά τον ΠΑΟΚ, τον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Παναιτωλικό, μπήκε στο παιχνίδι δυναμικά η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, αφού λίγο καιρό πριν, κάλεσε τον Γιώργο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να περάσει από εξονυχιστικό ποδοσφαιρικό έλεγχο, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συστηματική, επιστημονικά άρτια και οργανωμένη προσπάθεια, που γίνεται τα τελευταία χρόνια, στην Ακαδημία του Εθνικού.

Σε ανεπίσημη συνάντηση που είχαμε με τον κύριο Αδριανό Παπαδήμα, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού και των διαπραγματεύσεων μας τόνισε: «έχουμε χρέος να στηρίξουμε ποδοσφαιρικά τα παιδιά μας και δια μέσου αυτών να πρωταγωνιστήσει και πάλι η ομάδα μας. Στο προηγούμενο πενταετές στρατηγικό σχεδιασμό που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, είχαμε δώσει βαρύτητα εγώ και οι συνεργάτες μου Δημήτρης Λάκκας, Μιχάλης Λαϊνάς και Δημήτρης Γκίζας στην οργανοδιοικητική και προπονητικά επιστημονική στήριξη της ακαδημίας. Στο νέο πενταετές στρατηγικό σχέδιο, το οποίο επικυρώθηκε από το Δ.Σ. και τη Γ.Σ. του Εθνικού, βασικός πυλώνας είναι να προωθήσουμε τα παιδιά στην αντρική ομάδα, όπου μαζί με την επιστροφή κάποιων δικών μας, έμπειρων πλέον, παικτών που πρωταγωνιστούν σε άλλες ομάδες της περιοχής και την προσθήκη κάποιων συγκεκριμένων παικτών να χτίσουμε το νέο Εθνικό Φιλιππιάδας».

PHOTOS