Θεσπρωτός: Άκαρπη και η δεύτερη γενική συνέλευση

Άκαρπη αποδείχθηκε και η δεύτερη γενική συνέλευση του Θεσπρωτού, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ούτε στη δεύτερη συνάντηση λοιπόν των μελών και φίλων του συλλόγου, δεν παρουσιάστηκαν ενδιαφερόμενοι προκειμένου να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας. Έτσι θα οριστεί νέα επαναληπτική συνέλευση πιθανόν την Κυριακή.

Το παρόν μεταξύ άλλον έδωσε και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Ευάγγελος Παπανικολάου όπου πήρε τον λόγο και ανέφερε τα εξής:

“Να μαζευτούμε δέκα άνθρωποι και εγώ σας υπόσχομαι να συνεισφέρω οικονομικά και ότι πω θα γίνει και την επόμενη φορά να μην γίνει ΓΣ , να γίνει ΔΣ για το ποιος θα είναι πρόεδρος, αλλά αυτός που θα είναι πρόεδρος οφείλουμε να τον στηρίξουμε, να μην τον κοροϊδέψουμε και ότι πούμε ο καθένας ότι θα βάλουμε να βάλουμε. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να είμαι στην διοίκηση. Θέλω να βρεθούν δέκα άνθρωποι εξω-διοικητικοί παράγοντες/χρηματοδότες, να υπάρχει μια διοίκηση που θα επιλέξουμε, αν θέλουν και οι χρηματοδότες να είναι και αυτοί μέσα στην διοίκηση και να τρέχει η ομάδα.

Αυτοί που θα είναι στην διοίκηση και δεν θα βάλουν ούτε 1 ευρώ, θα τρέχουν την ομάδα (διαφημίσεις, ταμπέλες, εισπράξεις) και εμείς οι δέκα θα είμαστε οι χρηματοδότες, έτσι δεν θα αιμορραγήσουμε και εμείς οικονομικά πολύ και θα υπάρχει ομάδα. Αυτή είναι η σκέψη και η άποψη μου και είμαι μέσα σε αυτό το εγχείρημα δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να μπω στην διοίκηση αρκεί η ομάδα να είναι στην Γ΄Εθνική.”

Αξίζει να σημειωθεί πως διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έχουν γίνει στη γενική συνέλευση της 17ης Ιουνίου και απομένουν μόνο οι αρχαιρεσίες για νέο συμβούλιο. Όπως και να’ χει η τρίτη και τελευταία συνέλευση  είναι κρίσιμη γιατί όσο οι μέρες θα περνούν, τόσο η διοικητική αβεβαιότητα θα μεγαλώνει.

πηγή: theball.gr