Θεσπρωτός- Θρίαμβος Σερβιανών 3-2

Την ήττα γνώρισε ο Θρίαμβος Σερβιανών στην Ηγουμενίτσα από τον Θεσπρωτό με 3-2 σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν την αστοχία τους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και ένα «νεκρό» τέταρτο στο δεύτερο μέρος.

Η ομάδα του Νίκου Γκούρα είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο που θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες .

Στο πρώτο ημίχρονο αν και ο Θεσπρωτός απείλησε πρώτος στο 2’ με τον Γκόλια, ωστόσο η συνέχεια ανήκει στα Σερβιανά τα οποία έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τους Τσιαφίτσα (9’), Ηλία (29΄, 30’), ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 18’με τον Μπλέτσα να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κωνσταντάκου.

Στο δεύτερο μέρος ο Θρίαμβος άνοιξε το σκορ στο 56’ με τον Μπλέτσα με σουτ από την κλειστή γωνία του Κωνσταντάκου έκανε το 0-1.

Ο Θεσπρωτός κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή, αφού αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ του Μπίκα στο 61’ με την μπάλα να πηγαίνει στο “Γ” της εστίας του Αρχοντάκη, στο 65’ ο Γκόλιας σε κενή εστία έδωσε το προβάδισμα στο σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 72’ ο Φούντζουλας με σουτ έκανε το 3-1.

Τα Σερβιανά μείωσαν σε 3-2 στο 80’ όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Διαμαντόπουλου από τον Σταυρίδη, το εκτέλεσε ο Τσιαφίτσας στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τα Σερβιανά στις καθυστερήσεις όταν ο Βραχνός έκανε το σουτ με τον Κωνσταντάκο να αποκρούει σωτήρια τη μπάλα.

Θεσπρωτός (Δημήτρης Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Σουλιώτης (75’ Κωνσταντίνου Ε.), Πανταζής, Μπέρτσος, Σταυρίδης, Κωνσταντίνου, Φούντζουλας, Μπίκας, Γκόλιας (84’ Τσάνης(, Ευθυμίου, Γώγος.

Θρίαμβος Σερβιανών (Νίκος Γκούρας): Αρχοντάκης Πάσχος (83’ Αλεξίου), Διαμαντόπουλος, Πολυχρόνης (70’ Ριστάνης), Βραχνός, Πάκος, Τσιαφίτσας, Μούτσιος, Μπλέτσας, Ηλίας, Τσουμάνης (70’ Κωσταμένας).

πηγή: passports.gr

photo: theball.gr