Θρίαμβος Λούρου: Ανακοίνωση για τους διαιτητές που ορίστηκαν στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάργας

Ο Θρίαμβος Λούρου αντιμετωπίζει το Σάββατο (26/2) στο ντέρμπι κορυφής της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας τον Απόλλωνα Πάργας και η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία. 

Η ανακοίνωση του Θρίαμβου Λούρου:

Ορίστηκαν σήμερα από την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Πρεβεζας Λευκάδας , οι διαιτητές του ντέρμπι του Σαββάτου , μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝΑ  ΠΑΡΓΑΣ . Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Λουρου και το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστο τον φετινό πρωταθλητή του Α τοπικού .

Με έκπληξη και με προβληματισμό διαπιστώσαμε ότι ορίστηκε ως  διαιτητής ο Κος ΝΕΟΣ Κ. του συνδέσμου Ηπείρου , αξιολογότατος σύμφωνα με τις πληροφορίες μας , και όχι κάποιος από τους διαιτητές της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ .

Δεν μπορούσε κάποιος από τους δικούς μας διαιτητές να παίξει αυτό το παιχνίδι ;;;

Ολα τα παιχνίδια του πρωταθληματος μεταξύ των έξι πρώτων ομάδων είναι ντέρμπι , και οι δικοί μας διαιτητές τα πήγαν σε γενικές γραμμές εξαιρετικά , ποιος είναι ο λόγος που στο ποιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς επιλέχθηκε διαιτητής από άλλη ΕΠΣ ;;;

Και αν υπήρχε κόλλημα από τους διαιτητές ο Θρίαμβος γιατί δεν γνώριζε τίποτα ;;;

Και γιατί επιλέχθηκε από την ΕΠΣ Ηπείρου και όχι από την ΕΠΣ Άρτας για παράδειγμα ;;

Είναι πολλά τα ερωτήματα γιατί ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε .

Ο Θρίαμβος Λουρου είναι αυτή την στιγμή πρώτος στο πρωτάθλημα και αυτό έγινε γιατί απλά είναι η καλύτερη ομάδα .

Δεν παρασυρόμαστε από θεωρίες συνωμοσίας , αλλά επειδή δεν μας έχει χαριστεί και τίποτα όταν βλέπουμε τα λάθη , κατά την άποψη μας , θα πρέπει να τα επισημαίνουμε ..

Ας ελπίσουμε να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων