Θρίαμβος Σερβιανών – Μακεδονικός Φούφα 2-1 (video)

Ήταν να μην πάρει μπροστά ο Θρίαμβος Σερβιανών ο οποίος για δεύτερο εντός έδρας συνεχόμενο παιχνίδι πήρε το τρίποντο επικρατώντας με 2-1 του πρωτοπόρου και αήττητου μέχρι σήμερα Μακεδονικού Φούφα.
Η ομάδα του Νίκου Γκούρα ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασε στη νίκη, μια νίκη που την φέρνει μια ανάσα στο να ανέβει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού μιας και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο με τα Γρεβενά Αεράτα.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9΄με σουτ του Χάϊτα.
Ο Θρίαμβος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 35’ όταν ο Τσουμάνης έκανε τη σέντρα και ο Μπλέτσας με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η ολική ανατροπή ήρθε στο 45΄ με τον Διαμαντόπουλο να εκτελεί φάουλ και ο Πάκος με κεφαλιά έκανε το 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και στο 59’ ο Μπλέτσας έκανε την σέντρα, ο Ηλίας την κεφαλιά-ψαράκι η μπάλα κατέληξε άουτ.
Νέα ευκαιρία για τα Σερβιανά στο 72’ με τον Τσιαφίτσα να κάνει το γύρισμα μέσα στην περιοχή ο Μπλέτσας έκανε το πλασέ και ο Μπίντσης απέκρουσε τη μπάλα.
Διαιτησία: Στεφάνου (Φραγκούλης-Παπαλαζάρου).
Θρίαμβος Σερβιανών: Αρχοντάκης, Πάσχος (80’ Μπάλλας), Πάκος, Κωσταμένας (76’ Μουζακίτης), Βραχνός ,Τσουμάνης (85’ Μελιγγιώτης), Τσιαφίτσας, Μούτσιος, Μπλέτσας ,Ηλίας, Διαμαντόπουλος.
Μακεδονικός Φούφα: Μπίντζης Ι., Τζουβάρας, Τακίδης, Χαραλαμπίδης, Τοπάλης, Σιδηρόπουλος, Μαυροματίδης, Δινοβίτσης, Ματούλας (85’ Κολατσάρης), Χαΐτας, Μπιντζής Ν (88’ Μανιδάκης).
πηγή: passports.gr
ΒΙΝΤΕΟ: ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΜΠΑΚΑΣ


.