Θρίαμβος Σερβιανών-Φιλέλληνες Πέτα 2-0 (pics)

Ο Θρίαμβος Σερβιανών επικράτησε με 2-0 των Φιλελλήνων Πέτα Άρτας στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ και προκρίθηκε στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει τον Νέο Αμφίλοχο στις 25 Απριλίου εντός έδρας.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Άγγελου Κωστή, ο οποίος είχε διατελέσει Πρόεδρος του Θριάμβου Σερβιανών και παράγοντας της ομάδας αρκετά χρόνια.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από αφόρητη ζέστη και ήταν μέτριο ποιοτικά με τις ευκαιρίες να είναι λιγοστές.

Μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα ο Θρίαμβος ήταν καλύτερος, είχε την υπεροχή και δημιούργησε κάποιες φάσεις.

Στο 18’ ο Διαμαντόπουλος έκανε το σουτ και ο Γεροδήμος απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ στο 30’ ο Ηλίας έκανε κεφαλιά πάσα στον Παράσχη που δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα σε κενή εστία στα δίχτυα υπό πίεση αμυντικών.

Στο 44΄ ο Σταμάτης έκανε το σουτ με τον Κυρικλίδη να αποκρούει ενστικτωδώς.

Στο 59’ τα Σερβιανά κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Παράσχης ανατράπηκε από τον Γρούμπα. Ο Διαμαντόπουλος ήταν εύστοχος από τα έντεκα μέτρα, κάνοντας το 1-0.

Στο 61’ η ομάδα του Αλέκου Τάτση άγγιξε το δεύτερο γκολ.

Ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε φάουλ ο Παράσχης πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γεροδήμου.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 89’.

Ο Ρέψης πάσαρε στον Μαλάμο, αυτός έκανε το σουτ σε κενή εστία και ο Γούλας στη προσπάθεια να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Διαιτησία: Σουλίδης (Ιωαννίδης- Πραχάλης) Κοζάνης

Θρίαμβος Σερβιανών (Αλ. Τάτσης): Κυρικλίδης, Μπάλλας, Διαμαντόπουλος, Τζίμας, Μουζακίτης (46’ Ριστάνης) , Βραχνός, Κομπίλας, Ηλίας (88’ Μαλάμος) , Αλεξίου (46’ Ρέψης), Γιάκος, Παράσχης (73’ Τσιαφίτσας).

Φιλέλληνες Πέτα (Γ. Σφήκας):Γεροδήμος, Τσιγαρίδας, Γούλας, Κολιός, Γρούμπας, Μπιρμπίλης, Ζιώρης, Σταμάτης Ι (65’ Βάσιος), Γείτονας, Σταμάτης Σ,Ροβίνας.

πηγή: passports.gr