Θύελλα Κατσικάς: Έγιναν οι εκλογές, εν αναμονή Δ.Σ. και εξελίξεων!!!

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες η Γενική Συνέλευση της Θύελλας Κατσικάς.

Στη συγκέντρωση ο πρόεδρος Αλέξανδρος Βαρτζιώτης έκανε απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησης τη φετινή χρονιά, μια χρονιά επιτυχημένη αφού βρήκε την Κατσικά να είναι η πρωταθλήτρια της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας, ενώ τα μέλη υπερψήφισαν τόσο τον διοικητικό όσο και τον οικονομικό απολογισμό.

Στη συνέχεια ακολούθησε η εκλογική διαδικασία με τον νυν πρόεδρο Αλέξανδρο Βαρτζιώτη να είναι πρώτος σε ψήφους (44) μ ενώ ακολούθησαν οι Σπύρος Ματσάγγας και Παναγιώτης Παπανικολάου.

Στη διοίκηση της ομάδας θα συμμετέχει ο πρώην γενικός αρχηγός των Χουλιαράδων Γιάννης Γιωτίτσας ο οποίος θα πάρει αλλά και θα δώσει στην ομάδα που θα συμμετέχει στη Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά οι επτά πρώτοι που αναδείχθηκαν κατά την χθεσινή εκλογική διαδικασία είναι οι εξής:

Βαρτζιώτης Αλέξανδρος

Ματσάγγας Σπύρος

Παπανικολάου Παναγιώτης

Γιωτίτσας Γιάννης

Ματακούλης Γιώργος

Μπλάτζος Κώστας

Γεώργα Βίκη

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να γίνει η συνεδρίαση του Δ.Σ. όπου θα δοθούν και τα αξιώματα με τον Αλέξανδρο Βαρτζιώτη να είναι αυτός που θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα το επιτυχημένο έργο του στη θέση του προέδρου.

Φουλάρουν για το γήπεδο

Μετά λοιπόν και την ανάδειξη του Δ.Σ. όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πια στο πότε θα δοθεί η άδεια από την πολεοδομία στο γήπεδο ώστε να κατατεθεί στην ΕΠΟ και από εκεί να δρομολογηθούν όλες οι εξελίξεις για τη συμμετοχή της Κατσικάς στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η διαβεβαίωση προς την διοίκηση από τους υπεύθυνους που “τρέχουν” το θέμα είναι ότι όλα θα είναι έτοιμα αλλά από το όλα θα είναι έτοιμα μέχρι να δοθεί η άδεια είναι μεγάλος ο δρόμος και πρέπει όλα να γίνουν πολύ γρήγορα και να μην χαθεί καθόλου χρόνος.

Εξελίξεις και στα μεταγραφικά

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στην Θύελλα δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και έτσι ήδη υπάρχουν κινήσεις τόσο για την παραμονή παικτών από το περσινό ρόστερ, όσο και για τις μεταγραφές.

Ήδη κάποιοι παίκτες από την περσινή ομάδα έχουν συμφωνήσει, ενώ έχουν αποκτηθεί δυο αξιόλογοι  ποδοσφαιριστές (γνωρίζουμε τα ονόματα αλλά σεβόμαστε την επιθυμία της διοίκησης να μην βγουν στη δημοσιότητα).

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ – passports.gr