Θύελλα Κατσικάς: Νέος πρόεδρος ο Αλέξανδρος Βαρτζιώτης – Τα μέλη του νέου ΔΣ

Άμεση ήταν η συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου στην Θύελλα Κατσικάς με τον Αλέξανδρο Βαρτζιώτη να είναι στην προεδρία της ομάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Βαρτζιώτης Αλέξανδρος

Αντιπρόεδρος: Μπλάτζος Κώστας

Γεν. Γραμματέας: Γεώργα Βίκυ

Αν. Γεν. Γραμματέας: Γιωτιτσας Γιάννης

Ταμίας: Ματσάγγας Σπύρος

Γενικός Αρχηγός: Παπανικολάου Πάνος

Έφορος Υλικού: Ματακούλης : Γεώργιος

Ο πρόεδρος της Θύελλας Κατσικάς Αλέξανδρος Βαρτζιώτης σε δήλωση του στο PASsports.gr ανέφερε τα εξής:

Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βρέθηκαν χθες στη Γ.Σ. της ομάδας και με την παρουσία τους έδειξαν πόσο μπορεί η Θύελλα να στηρίζεται στα μέλη της.

Αυτά τα δυο χρόνια που είμαστε διοίκηση στην Κατσικά μάθαμε από τα λάθη μας και προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Επενδύσαμε στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και σε κάποια άλλα πράγματα τα οποία και θα μείνουν στην ομάδα. Όσο δυναμώνουμε εμείς, δυναμώνει και η ομάδα.

Η Θύελλα δεν είναι της διοίκησης αλλά όλου του χωριού και για αυτό δεν περισσεύει κανένας στην προσπάθεια που κάνουμε και τους θέλουμε όλους κοντά μας.

Παρελθόν ο Διαμάντης

Παρελθόν αποτελεί από την Κατσικά ο τερματοφύλακας Ανδρέας Διαμάντης ο οποίος ήρθε από την Ανατολή και βοήθησε τα μέγιστα στην πορεία και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σ’ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία μας. Οι ποδοσφαιρικοί δρόμοι μας χωρίζουν αλλά η φιλία μας παραμένει πάντα.

ΚΑΛΉ ΣΥΝΈΧΕΙΑ σε ότι κάνεις στην ζωή σου, γειά σου Αντρέα

Χρήστος Καλύβας – passports.gr