Ισοπαλία για τον Τηλυκράτη και για τον Ολυμπιακό Β’

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας και ο Ολυμπιακός Β’ ήταν ισόπαλοι με 2-2, με τους “νησιώτες” να ανεβαίνουν στους 12 πόντους, ενώ οι ερυθρόλευκοι πήγαν στους 15 πόντους. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 6′ λεπτό με το γκολ από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντοναλντόνι. Οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν άμεσα με το γκολ από το σουτ του Βλαχομήτρου σε 1-1 στο 9′ λεπτό. Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 1-1 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Πειραιώτες με δεύτερο προσωπικό γκολ του Βλαχομήτρου προηγήθηκαν με 2-1 στο 54′ λεπτό. Οι “νησιώτες” ισοφάρισαν σε 2-2 στο 63′ λεπτό με το γκολ του Φοφανά. Ο Τηλυκράτης Λευκάδας και ο Ολυμπιακός Β’ ήταν ισόπαλοι στο τέλος του αγώνα με 2-2.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Γκέκας): Τζελέπης, Ρουγκάλας, Τέρζι, Νιφορόπουλος, Χατζητερζόγλου, Ζδράβος, Ρίζος, Πέρες (76′ Σπανουδάκης), Μπελεβώνης, Φοφάνα (85′ Κόκκορης), Ντοναλντόνι.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (82′ Πινακάς), Κουτσίδης, Κεραμιδάς, Μαρίνος (68′ Λιάτσος), Κωστούλας (72′ Σαπουντζής), Κεϊτά (82′ Τσέλιος), Μουζακίτης, Αργυρίου.

πηγή: liganews.gr