Ισοπαλία με 1-1 ο αγώνας Πανλευκάδιος – Αμβρακικός Βόνιτσας στην Πλαγιά

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το γήπεδο της Πλαγιάς ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί και ιδιαίτερες δάφνες ποιότητα καθώς είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και πολλές δυνατές μονομαχίες.

Ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ σε μία από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 11ο λεπτό με σουτ του Βέκιου.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, οι οποίοι επίσης δεν είχαν κάτι καλό να επιδείξουν επιθετικά, κατάφεραν ωστόσο μετά από μία στημένη μπάλα να φέρουν το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Βεργίνη στο 37ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν, τουλάχιστον μέχρι και το 75ολεπτό όταν και έμειναν με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Καλογερή, μία φλύαρη υπεροχή χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ιδιαίτερα. Στο τέλος του ματς ο ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ πήγε να …κλέψει το τρίποντο αλλά το πλασέ του Κόκκαλη σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τρανουλίδη με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Χουλιάρας

Βοηθοί: Κέφης – Στρακαντούνας

Πανλευκαδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Κώτσης, Κώστας, Σουλιώτης, Γλένης (60’ Κούτσικος), Βεργίνης, Μεϊντάνης, Φέτσης(15’ Κόκκαλης), Μπαλί (86’ Κοντογιάννης), Φιλίππου(60’ Ρerez), Κουμπής (60’ Στεριώτης), Καβαλλάρης.

Αμβρακικός Βόνιτσας (Τάκης Κονιδάρης – Τάσος Χαντζάρας): Τρανουλίδης, Ιασωνίδης Θ., Ιωάννου, Νταλάρδας, Βρεττός (76’ Χαϊδάκης), Μπουρδουβάλης, Βλάχος, Καταγής Λ., Μπούζι (71’ Σολδάτος), Ορφανός, Βέκιος (62’ Καλογερής).

πηγή: akarnanikanea.gr