Ισοπαλία με 2-2 για ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 2-2: Ερυθρόλευκο στραβοπάτημα, οι ψυχωμένοι Ηπειρώτες απάντησαν στα δύο γκολ του Φορτούνη

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ολυμπιακό, με τους Παμλίδη (64′) και Λιάσο (76′) να απαντούν στα δύο γκολ του Φορτούνη στο πρώτο μέρος (34′, 45+1′).

Στο 34′ ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 45+1′ διπλασίασε τα τέρματά του και της ομάδας του. Οι Ηπειρώτες στο β’ μέρος δεν το έβαλαν κάτω και μείωσαν στο 64′ με τον Παμλίδη και τον Λιάσο στο 76′ να φέρνει απόλυτη ισορροπία, η οποία έμεινε έως το φινάλε.

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 26 πόντους, ενώ στην 11η θέση με δέκα βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ματς

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και μετά την επανεκκίνηση έπειτα από 20 λεπτά, ο Ολυμπιακός είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Οι ερυθρόλευκοι κυκλοφορούσαν την μπάλα και προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί στην εστία του Πήλιου. Οι Πειραιώτες είχαν ιδιαίτερα δραστήριους τους Μπιέλ, Χάμες και Φορτούνης και το πρώτο γκολ δεν άργησε.

Στο 34ο λεπτό μετά από κλέψιμο, ο Αραμπί τσίμπησε ιδανικά την μπάλα τροφοδοτώντας τον Φορτούνη στα δεξιά. Εκείνος πάτησε στην περιοχή και με ένα υπέροχο τελείωμα βρήκε δίχτυα, έπειτα από τον Μάιο του 2021. Ο Ολυμπιακός εξακολουθούσε να είναι ανώτερος και στο 45+1′ βρήκε και δεύτερο γκολ.

Ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από την κορυφή έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο δεξιό παραθυράκι του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε με τη διάθεση να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα, με τον ΠΑΣ να έχει κάποια ξεσπάσματα αντίδρασης. Στο 53ο λεπτό προειδοποίησε με κεφαλιά του Λιάσο από κοντά, στην οποία η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 64′ οι Ηπειρώτες μείωσαν. Ο Παμλίδης έκανε το σουτ εκτός περιοχής και πέτυχε με πανέμορφο σκόραρε.

Στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε την επιστροφή. Ο Μορέιρα από τα αριστερά ελευθερώθηκε από τον Ανδρούτσο, πάτησε περιοχή, γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι. Εκεί από κοντά, ο Λιάσος και με εξουδετερωμένο τον Πασχαλάκη, σκόραρε για το 2-2.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λιάσος, Μορέιρα, Παμλίδης (81΄ Ροσέρο), Σταματελόπουλος (60΄ Μπάλαν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Βρουσάι (22΄ Ανδρούτσος), Ρέτσος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ (81΄ Μαρσέλο), Εμβιλά, Χουάνγκ (81΄ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες (71΄ Κασάμι), Φορτούνης, Ελ Αραμπί (71΄ Μπακαμπού).

πηγή: sport24.gr